od 226 postova svega 20 govore nesto o samom finvestu… katastrofa, sama prepucavanja nagađanja,k/p ,i copy paste sda….
dajte ljudi kad pisete nesto korisno o finvestu boldajte,kao znanac.
Filipovic ima 72 godine… kaj nije njemu tak svejedno vise na kolko mu se trzi poduzece?
Floki ima 1,6 mil kn u fncv,koliki mislite da je njegov cjeloukupni portfelj?
http://www.finvestcorp.hr/ da pretpostavim stranice su u izradi vec 5 godina…
e to je dobar pokazatelj,kada na stranicama nema nis to je znak buy,kad vidis na stranicama cudesa to je znak sell.
Sjecam se 2004 vdtk je imao samo e-mail i br telefona na sajtu,vrijedio je cca 170 kn,pogledaj danas sajt i vidi cijenu 4600…. kad se sjetim 2003 kad se kupovao po 23kn…prinos od 16000%,
Neka se ova analiza nazove po meni PD analiza
[smiley7]
Nema pravih kupaca u tome je največi problem ! A puno njih bježi van …
Filipovic ima 72 godine… kaj nije njemu tak svejedno vise na kolko mu se trzi poduzece?
Jel ima gospon nasljednike? Ili kolika mu je obitelj, da ne ispadne da mu je ovo hobi [smiley1]
od 226 postova svega 20 govore nesto o samom finvestu… katastrofa, sama prepucavanja nagađanja,k/p ,i copy paste sda…. dajte ljudi kad pisete nesto korisno o finvestu boldajte,kao znanac. Filipovic ima 72 godine… kaj nije njemu tak svejedno vise na kolko mu se trzi poduzece? Floki ima 1,6 mil kn u fncv,koliki mislite da je njegov cjeloukupni portfelj? http://www.finvestcorp.hr/ da pretpostavim stranice su u izradi vec 5 godina… e to je dobar pokazatelj,kada na stranicama nema nis to je znak buy,kad vidis na stranicama cudesa to je znak sell. Sjecam se 2004 vdtk je imao samo e-mail i br telefona na sajtu,vrijedio je cca 170 kn,pogledaj danas sajt i vidi cijenu 4600…. kad se sjetim 2003 kad se kupovao po 23kn…prinos od 16000%, Neka se ova analiza nazove po meni PD analiza [smiley7]
a kaj bi ti?pa sve o Finvestu je već nekoliko puta rečeno…manje-više se sve zna…
kad dođu neke nove vijesti…ovdje se napiše…kad ih nema stavi se k/p ako je interesantna…ili ako je došlo do promijena u top10…pa to je normalna stvar…
a to ak je tebi buy signal šta su stranice u izradi 5 godina…onda bi bilo najbolje da kupuješ dionice onih firmi koje uopće ni nemaju stranice…[smiley1]
PetarD:
”
”
Jel ima gospon nasljednike? Ili kolika mu je obitelj, da ne ispadne da mu je ovo hobi [smiley1]
Ne samo da ima nasljednike, nego je njegov sin, Marin, potpredsjednik uprave, a od nedavno se (ne znam da li greškom) u jednom članku spominjao kao predsjednik uprave. Neće kraj Marijana značiti i kraj Finvesta ili njegovu prodaju. To se ostavlja u nasljeđe…
Ne želi nitko,pa moram ja…
novo stanje u TOP 10
24-10
1. FILIPOVIC MARIJAN 500.096 80,99 Osnovni racun
2. HPB D.D. 40.530 6,56 Skrb. racun
3. CENTAR BANKA D.D. 13.291 2,15 Skrb. racun
4. VABA D.D. BANKA 7.127 1,15 Skrb. racun
5. LUKA RIJEKA D.D. 3.973 0,64 Osnovni racun
6. FLORICIC KRISTIJAN 2.441 0,40 Osnovni racun
7. HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF 2.085 0,34 Skrb. racun
8. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 2.000 0,32 Skrb. racun
9. FUCHS RIKARD 1.400 0,23 Osnovni racun NEW
10. BUJAS DEAN 1.316 0,21 Osnovni racun -708
Bujas rasprodaje, uletio Fuchs…RFA još prije prodala 212 komada…nitko nije stavio…
za one koji ne znaju Fuchs je izabran za člana nadzornog odbora društva Industrogradnja d.d….
dakle…Znanac…molim komentar…
Kako je stekao dionice….? Je li on dionicar od ranije?
Pitanje za znanca
Jeste li izgubili vjeru u ovu dionicu?
Zašto bi izgubio vjeru u moju miljenicu pred FI 3q ???
Inače Fuchs je direktor Positusa i izabran je kao predstavnik NO INDG zastupajući FNVC.
A Positus je tvrtka u vlasništvu……zna se pa imamo u INDG i FNVC-u ( Flokija, Galinca i Filipovića )
Po meni jako dobra vijest.
Pozdrav