FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako nitko ne vidi da je to “Mala varka Floričića marka”
Ne dajte se nasukati na prodaju sad.

Ne brini, tu su ostali samo čelični živci, ostali se davnih vani.

Zasto mi svaki post koji izadje vezano za FNVC,poslovni salje email obavijest,da li je jos nekome,ionako mi se kosa dize kad vidim sam natpis FNVC[smiley9]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

I ja mislim, no to ne mogu znati …

Ono što je bitno – surfanje na valovima FNVC je zdrav sport koji nosi 10-15% uspješnim surferima.

Dasku pod ruku i na dokup
🙂

When someone asks you a question you don't want to answer, smile and ask, "Why do you want to know?".

Zasto mi svaki post koji izadje vezano za FNVC,poslovni salje email obavijest,da li je jos nekome,ionako mi se kosa dize kad vidim sam natpis FNVC[smiley9]

pogledaj na dnu stranice, tamo možeš otkazati tu uslugu..dole, lijevo[smiley2]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Kako nitko ne vidi da je to “Mala varka Floričića marka”
Ne dajte se nasukati na prodaju sad.

heh nepopravljiv optimist..
…nema nikog novog u top 10…znači mali dokupljuju…mini me[smiley2]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

zeko: ” Zasto mi svaki post koji izadje vezano za FNVC,poslovni salje email obavijest,da li je jos nekome,ionako mi se kosa dize kad vidim sam natpis FNVC[smiley9] ” pogledaj na dnu stranice, tamo možeš otkazati tu uslugu..dole, lijevo[smiley2]

Hvala[smiley2]

zimzelen

korisnik od: 06.03.2007.
ADPL treba prodati, tu je znanac već puno njih dobro nagradio.

A bio mi je najbolji učenik.

A sad ??? Što ćemo sad ???

——————————————————————————–
Kad svi misle da će gore, ona će dolje i obratno !
Ovo je vec drugi post na racun Znanca na drugom forumu,a tek sad vidim da je zimzelen otvorio temu FNVC na ovom forumu,moram priznati opasna ekipa,ali pitanje je sto su se razisli
Zanimljivo je da je zimzi otvorio temu,a sad je Znanac glavni[smiley9]

Zeko, što si se okomio na Znanca? Iako je ponekad iznosio stavove i uvjerenja koja se (barem kratkoročno) nisu pokazala točnim (FNVC preuzima INDG, Aureus neće prodavati po ovim cijenama…), dao je daleko više utemeljenih postova od velike većine na ovom forumu. Svatko ima mogućnost razmatrati novinske natpise, financijska izvješća, glasine i forumske tekstove, i na kraju odlučivati sam za sebe.
Ja i dalje držim FNVC, jer firma posluje solidno i zarađuje, dok je njena cijena ostala na razini od 12 mjeseca 2006, za razliku od mnogih drugih dionica koje su odletjele u nebo (bez fundamenata).
Kad god sam izgubio stprljnje na dionicama ovakvog tipa i prodao, uvijek sam požalio, jer je kao za inat vrlo brzo nakon toga počela značajno rasti.
I ova će dionica narasti, samo treba izdržati, a ja hoću, pisao znanac o tome ili ne.

Zeko, što si se okomio na Znanca? Iako je ponekad iznosio stavove i uvjerenja koja se (barem kratkoročno) nisu pokazala točnim (FNVC preuzima INDG, Aureus neće prodavati po ovim cijenama…), dao je daleko više utemeljenih postova od velike većine na ovom forumu. Svatko ima mogućnost razmatrati novinske natpise, financijska izvješća, glasine i forumske tekstove, i na kraju odlučivati sam za sebe. Ja i dalje držim FNVC, jer firma posluje solidno i zarađuje, dok je njena cijena ostala na razini od 12 mjeseca 2006, za razliku od mnogih drugih dionica koje su odletjele u nebo (bez fundamenata). Kad god sam izgubio stprljnje na dionicama ovakvog tipa i prodao, uvijek sam požalio, jer je kao za inat vrlo brzo nakon toga počela značajno rasti. I ova će dionica narasti, samo treba izdržati, a ja hoću, pisao znanac o tome ili ne.

Uopce se nisam okomio kako ti kazes,jedno je napisati cinjenice o firmi a drugo je drukati da ide gore ili slicno.
Cinjenica je da na ovoj dionici netko zaradjuje sa ovim rasponom izmedju 600-700kn i to im odgovara
Nadalje za razliku od Zdenke gdje su je digli odjednom 100% i vratola se gdje je i bila pa te molim procitaj postova na Zdenki i vidi tko je drukao
Pozdrav

Zasto opet toliko iskrcavaju ? Ne kuzim ko toliko izlazi van ?

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

19-10

1. FILIPOVIC MARIJAN 500.096 80,99 Osnovni racun
2. HPB D.D. 40.530 6,56 Skrb. racun
3. CENTAR BANKA D.D. 13.291 2,15 Skrb. racun
4. VABA D.D. BANKA 7.127 1,15 Skrb. racun
5. LUKA RIJEKA D.D. 3.973 0,64 Osnovni racun
6. FLORICIC KRISTIJAN 2.441 0,40 Osnovni racun
7. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 2.347 0,38 Skrb. racun
8. HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF 2.085 0,34 Skrb. racun
9. BUJAS DEAN 2.024 0,33 Osnovni racun
10. VUKOVIC ROBERT 1.250 0,20 Osnovni rac