FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svaki put par dana prije izvješća cijena skoči, a nakon toga… (isto kao i Belje)

Vidjet ćemo može li se i nakn izvješća krenu prema gore, pa već bi bilo i vrijeme

slažem se sa kolegom fin_čovjek jer ja sam prvi koji više gubim živce na ovoj dionici i to već jako jako dugo…

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Izvješće će biti odlično perspektiva je odlična, no i ja sam skeptičan po pitanju rasta.

Ako FNVC probije granicu od 700 kunića mogli bi lagano do 1000 kn, ako ne opet ćemo čekati novi val.

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

Ne znam zašto ste skeptični glede rasta FNVC-a. Ako mislite da je tvrtka dobra i da je potcijenjena kupujte. U protivnom prodajte. Jučerašnji kupac ( kupci ) nisu imali nikakav otpor prilikom rasta cijene niti pokušaje rušenja.

Naravno bilo bi glupo da su kao onaj put ( vjerujem da se sjećate ) kad je cijena dotakla 729 kuna jednostavno prašili do zadnje dionice.

Ovaj put Marijan Filipović je založio ( ili prodao ) dionice i to popriličan broj i mislim da razloga strahu nema. Uostalom pa zar mislite da Marijanu nije u interesu da mu dionica vrijedi više ???

Po meni ( a vjerujem da ćemo to vidjeti u srijedu navečer – SDA prvih 10 ) u dionicu ulazi novi treći fond ili veći investitor. Ne zaboravite jučerašnji promet na FNVC-u koji je bio najveći u zadnjih 6 mjeseci.

Očito je da netko zna rezultate 3q i koristi priliku dokupa ili kupnje. Ne zaboravimo da je book FNVC-a cca 780 kuna a rijetko koja dionica se trži ispod booka ili čak i dva.

Pozdrav i uspješno trgovanje danas.

Kolega znanac uopce nije upitono o vašem znanju i razumjevanju u dionice i da bog iz vasih usta u bozje ruke jer imam dosta tog finvesta samo vido sam na njemu vec iste scenarije vise puta. I da sam u jednom se ne slazem a to je kad covjek ima 81 posto firme uopce ga ne zanima koliko vrjedi dionica na burzi dapace on zeli da je niza jer njemu bar isto a u slucaju da je ide prodavat bez brige nebu tak ionak trzisna cjena, Mislim da u ovom slucaju bi “goodwill” ak ga tu uopce mozemo tak nazvat bil jako jako velik.
Ponavljam, i ja se nadam da bu ovo napokon odradilo svoje, vrjedi i mora sam mi je vec zlo od gore navedenog gospona.

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

skida se i danas sa aska…ne onako kao jučer,al vidjet ćemo što će biti do kraja dana…za sad prošlo 65 komada po 680 kuna…prva prodaja na 692 kune…a i kupnja pomalo jača…

na prodaji do 700kn samo još 58 kom….!

Bit će dobro ako se ne naslažu novi

Gospon Fin čovjek je ponovno bio u pravu! Poleti pa sleti! Jest da smo još uvijek preko 650, ali sve si mislim da je to kratkog vijeka.[smiley8][smiley3]

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

Lijepo… netko mi je prodao po 635.
Čini mi se da sam dobro prošao, ali nikad se ne zna. Možda ode još ispod, ali vjerujem da će i iznad 🙂

Povraća mi se od ove dionice. Nemogu vjerovat. Kada ide gore ogromne količine prolaze. Kada ide dole samo tako se lako ruši. Nastavi li se ovako, uopće više neću sumnjati da netko sve nas dobro zafrkava. Prvo ruši i dokupljuje pa onda istovara. Sve to u rasponu od 600-700. Bljak!

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

Povraća mi se od ove dionice. Nemogu vjerovat. Kada ide gore ogromne količine prolaze. Kada ide dole samo tako se lako ruši. Nastavi li se ovako, uopće više neću sumnjati da netko sve nas dobro zafrkava. Prvo ruši i dokupljuje pa onda istovara. Sve to u rasponu od 600-700. Bljak!

donesite gospodinu vjedro da povraća…[smiley9]
još malo strpljenja…do 3q…pa će sve biti jasnije…

Uzmite prosječnu cijenu danas i jučer i promete. Trebali bi biti zadovoljni.
Sačekajte da vidimo tko je kupovao one količine jučer pa će biti malo jasnije.

U svakom slučaju izvješće 3q bi trebalo biti dobro. Razmilite samo što je sve FNVC postigao u godini dana:

1. Poticaji + kredit uz 2%
2. Kupio 4% INDG
3. Sagradio novu zgradu na Jankomiru
4. Povećao izvoz
5. Profitni centar Gerovo počeo sa preradom peleta
6. U postupku kupnje Hotela Vrbniče nad morem

Može li bolje ( kako bi jedan uvaženi kolega rekao )

Pozdrav svima a pogotovo onom kolegi koji šalje samo SMS poruke ( nadam se da je danas dosta zaradio )[smiley11]

New Report

Close