Evo vrag mi nije dao mira, ali mislim da smo na pragu rijesenja misterije fin. 2004. od FNVC. Nakon konzultacijama sa knjigovodjom, zakljucili smo da se najvrjerojatnije radilo o spajanju poduzeca Hoteli Njivice. To objasnjava zasto ga nema u konsolidiranom, a i cudne promjene na poziciji kapitala. Odustajem od daljnje analize [smiley1].
Onda se nadam da se možemo sada svi složiti oko toga.
A sad pričekajmo izvješće 2q, i marljivo dokupljujmo.[smiley2]
Pa znanče počnite Vi prvi dokupljivati jer se Vaša kupovina ( dokupljivanje ) o kojima ste pisali ne vidi.
Krenimo svi u napad.
Krivo gledate kolega logan. Ja dokupim bar 2-3 puta tjedno. Lagano i nježno.
A Vi JURIŠ !!![smiley2]
Ma žalim se. Treba slagati naloge na kupnju i čekati da Riaff. iziđe. Onda više ništa neće moći spriječiti rast cijene. Još kad objave izvještaj 2q i naročito 3q.
Kolega Logan, kad kupujete preko margina onda Vam to ne ide u osnovni račun već na skrbnički.
Ma bitno je da mi oba dokupljujemo a prometa nema.[smiley2]
Vidim da oba fino dokupljujete ovih dana. Samo tako nastavite.
Ima drvosječa da opet napravi tulum kod Čabra. Odojak, janjetina……….sve pod vedrim nebom.
Ako treba mladi luk nema problema ( stiže helikopterom iz Drvara )
Vidim da oba fino dokupljujete ovih dana. Samo tako nastavite. Ima drvosječa da opet napravi tulum kod Čabra. Odojak, janjetina……….sve pod vedrim nebom. Ako treba mladi luk nema problema ( stiže helikopterom iz Drvara )
Jupi, i ja ću se pridružiti, mljac, mljac. Janjetina, odojak, luk i FNVC.[smiley2][smiley2][smiley2]
Čekamo nova izvješća, a do tada ako nema ništa novo, bolje je šutjeti. Inače će se nakalemiti kojekavi likovi.
Pozdrav
Ma samo vi dokupljujte ? ( dokupljujem i ja ) ali kod mene se broj dionica mijenja, a kod Vas ne.
Kolega Logan, kad kupujete preko margina onda Vam to ne ide u osnovni račun već na skrbnički.
Ma bitno je da mi oba dokupljujemo a prometa nema.[smiley2]
kolege ako počnete jače dokupljivat bit će pizdarija s obzirom da se za sad ne mičemo s nule…[smiley1]