Nakon ovakvog izvješća jedino što možemo očekivati je pad cijene dionice…..
Da naravno, što drugo. Kad bi još pratili kad izlaze izvješća možda bi i mogli brzo reagirati. Ovako 20 dana nakon objave jako teško. Eto što se događa kad se jednom mjesečno odlazi na stranice burze.[smiley1]
Sad kad počne padati držte gače. ( koristite konop jer kožni opasači neće izdržati – ipak je vrijeme ručka prošlo)[smiley7]
Ali dobro, bolje ikad nego nikad.[smiley1]
luki007
korisnik od: 18.04.2007.
1q…..gubitak veći za 7 000 000 kn nego u istom razdoblju prošle godine…..rekao bih jako jako loše…!
A KAD BI SE JOŠ ZNALO ANALIZIRATI IZVJEŠĆE EEEEEEEEEEEEEEEEEEE GDJE BI NAM BIO KRAJ !!!!
Ja srećom nisam u toj dionici, tako da se ovo što pišete ne odnosi na mene, srećom hehe……..
Ja srećom nisam u toj dionici, tako da se ovo što pišete ne odnosi na mene, srećom hehe……..
Ne znam u ćemu je vaša sreća ili naša nesreća. Ako dionica ne bude rasla, vrlo je mala mogućnost strmoglavog pada i svakako ne spada u navlakuše. Usporedba tržne vrijednosti i BV govori da se dionica cijeni vrlo loše na burzi i teško da može gore. Po meni jedini mogući smjer je UP, naravno uz sideway i iz nje se ne isplati bježati. U svakom slučaju tko ne vjeruješ ne mora ni kupovati.
Ma nevjerovatno!
Znanac vam govori sve što zna, daje vam brojeve telefona na koje sve to možete potvrditi a vi ga provocirate…
Možda još da vam garantira prinos i to potpiše ili samo tražite da popuni svojim komentarima vaše strahove i neznanje…
Ja ovu dionicu nisam kupovao zbog kons. izvješća (vjerujem i Znanac), i bez njega je debelo podcijenjena, samo zato što je na malim volumenima mogu kontrolirati…
Sve ovo sa kons. FI može doći kao veliki plus te katalizator…[smiley5]
Gubitak prije svega, je nastao, zbog sezonskog posla u TURIZMU!
Turističke tvrtke ( 90% ) su u totalnoj gabuli godinama ( nisu zaradili lipicu, veliki krediti ) pa se trže na 3 Bv.
Kada će Sunčani Hvar imati bili kakvu zaradu? Za 20 god. Velika ulaganja, a gosti slabe platežne moći, malo tržišta![smiley1]
Finvest ko bombončić![smiley2]
Kolki je Bv Njivica?
Sta je ovo danas niti tko kupuje niti prodaje tko je u pravu???[smiley9]
Netko se lijepo iskrcao uz rušenje cijene, kons. još ništa…
Možda je i rušenje namjerno…
Netko se lijepo iskrcao uz rušenje cijene, kons. još ništa…
Možda je i rušenje namjerno…
eh, pa onda u dokup ali..taj izvještaj se čeka ko i tender od mike na ptkm[smiley2]
Nestrpljivi prodaju i ruše cijenu! Dobra prilika!
Koliki je Bv i kako su prikazani hoteli Njivice?
U izvještaju pod točkom 6 piše da je gubitak nastao zbog turističkog sektora.
Molim ZNANCA, a i druge znalce za pobliže objašnjenje!