evo vam još jednom PROCIJENA kolega Pli.
plavi:
”
Možda da nam kolega apoks. da svoj prikaz stanja stvari.
On obično piše kratko jasno, sažeto i nadasve argumentirano.[smiley2]
”
DAT ĆU IZJAVU.
POSTAVLJATE PRETEŠKA PITANJA. ODGOVOR JE: NEMAM POJMA.
KAKO TO ? NISAM RAZUMIO.
POSTOJI MOGUĆNOST, ALI NEDEFINIRANA.
PRETEŠKO PITANJE ZA TAKO JEDNOSTAVAN ODGOVOR.
NE ZNAM.
NISAM VJERNIK.
NE IDEM U CRKVU.
ČEKAM KONSOLIDIRANO
ISKRENO GOVOREĆI: NEMAM POJMA.
NE ZNAM DETALJE.
I TO SE PITAM SVAKOG DANA.
ODGOVORA NEMA.
NEMAM POJMA.
RAZGOVORATI ĆU UJUTRO S MARIJANOM.
NE ZNAM.
Vaš link[smiley2]
znanac, ima li kakvih inside info?
Bit ću kratak i jasan. Ima.
Neću iznostiti više inside informacije, niti pojedinosti konsolidiranog izvještaja koji sam imao prilike vidjeti.
Tko se zadnji smije, najslađe se smije.[smiley2]
ppeco:
”
znanac, ima li kakvih inside info?
”
Bit ću kratak i jasan. Ima.
Neću iznostiti više inside informacije, niti pojedinosti konsolidiranog izvještaja koji sam imao prilike vidjeti.
Tko se zadnji smije, najslađe se smije.[smiley2]
Čuj Znanac, daj meni frkni detalje na prajvat, pa bum ja rastrubil, ak ti nećeš.
Da može još gore , izgleda loše na top 10.Počeo je rasprodaju i skrbnički RBA. Nakon prodaje 365 komada , što smo vidjeli jučer , danas vidimo da je prodao još 1557 komada.Dakle ukupno je prodao 1922 komada u 2 dana.To je onih 1,7 milion kuna prometa u ponedjeljak. Većinu toga je iskrcao taj skrbnički. E sad , obzirom da deseti na top deset ima 1182 komada a nitko iz top 10 nije rastao, očito je da su kupovali mali ulagači.Možda da nam kolega apoks. da još jednu činjeničnu procijenu stanja stvari.
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 3.965 0,64 Skrb. račun – 1 557
Vele zagorci. Nema gozbe bez prasice. A izgleda da je prasica već na ražnju. [smiley2] 3m Kn. Pih.
ppeco: ” znanac, ima li kakvih inside info? ” Bit ću kratak i jasan. Ima. Neću iznostiti više inside informacije, niti pojedinosti konsolidiranog izvještaja koji sam imao prilike vidjeti. Tko se zadnji smije, najslađe se smije.[smiley2]
meni je ovo dovoljno, ne moras dalje pisati…
hvala
Lijepo su vas opvdje navukli da vam skrbnički rba prodaje, samo tako nastavite investirati i za 1 godinu ste garant na nuli hehe….[smiley1][smiley2]
Lombardni kredit je kredit koji se odobrava temeljem zaloga neke vrijednosti poput novčanog depozita, dionica, obveznica, udjela u investicijskim fondovima, police životnog osiguranja i slično pri čemu korisnik kredita zadržava vlasništvo nad dobrom koje se daje u zalog. da li su te dionice prebačene na skrbniči od vabe i ostale u vlasništvu M.Filipovića ili ipak prodao dionice?
Lijepo su vas opvdje navukli da vam skrbnički rba prodaje, samo tako nastavite investirati i za 1 godinu ste garant na nuli hehe….[smiley1][smiley2]
Da ovde bu se zaradil minus a na narodnom junaku bu para kaj blata. Rugala se sova sjenici. Bogati gdi si ti bil do sad da te Ivo Sanader ni spazil umjesto onog Jandrokovića.
Slažem se u potpunosti … samo me zanima jesu li znanac i skrbnički rba u kakvoj vezi?
Kao prst i nokat:[smiley2] RAIFFEISEN BANK AUSTRIJA / EQI, PETRINJSKA 59, 10 000 ZAGREB Izvor: Crosec[smiley8]
Legendo [smiley2]