Možda da nam kolega apoks. da svoj prikaz stanja stvari.
On obično piše kratko jasno, sažeto i nadasve argumentirano.[smiley2]
Možda je prodao po 800 , a možda po 600. Tko će ga znati.
Što se tiće Kostrenčića i Openheima, znate zašto su prodavali dioince, ne zbog kruga i mlijeka , već zbog imanja novaca za dokapitalizaciju.
znanac:
”
MOŽE LI GORE ???
”
Može
[smiley2]
Ispravak krivog navoda, Kostrenčić je prodao 2.000 komada za kruh i mlijeko. A možda s tom lovom kani ući u Finvest. Ipak je Finvest pred rastom za razliku od Ingre.[smiley2]
EH ,zato se pojavi skrbnicki VABA ,ne mogu vjerovatii da su kupili kolicinu dionica iz neznanja ili na nagovor gsp.Marjana bez uvida u stanje finvesta.
Ne vidim nista lose u tome sta je vlasnik prodao tu kolicinu ,a sta ce najvjerovatnije izlazi ,ima koju godinu pa mu dosta svega.
Moguce da je covjek digao kredit i zalozio dionice? Mozda je zbirni skrbnicki.
Mozda mu je dosao diners od zene… Recimo meni je, pa bi trebao napravit slican potez. Ma kakva korekcija, to me ne brine… [smiley1]
Možda da nam kolega apoks. da svoj prikaz stanja stvari.
On obično piše kratko jasno, sažeto i nadasve argumentirano.[smiley2]
DAT ĆU IZJAVU.
POSTAVLJATE PRETEŠKA PITANJA. ODGOVOR JE: NEMAM POJMA.
KAKO TO ? NISAM RAZUMIO.
POSTOJI MOGUĆNOST, ALI NEDEFINIRANA.
PRETEŠKO PITANJE ZA TAKO JEDNOSTAVAN ODGOVOR.
NE ZNAM.
NISAM VJERNIK.
NE IDEM U CRKVU.
ISKRENO GOVOREĆI: NEMAM POJMA.
NE ZNAM DETALJE.
I TO SE PITAM SVAKOG DANA.
ODGOVORA NEMA.
NEMAM POJMA.
RAZGOVORATI ĆU UJUTRO S LJUBOM.
NE ZNAM.
Vaš link[smiley2]
apoksiomen: ” znanac,nightrider Ma nisu ti vjerovali ni za HIMR pa ne moraju ni sada. Ja sam se nakrcao na vrijeme, sad samo čekam da vlakovođa Janeš da signal za polazak. Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii………………. ” I ti si počeo sam sa sobom komunicirati fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[smiley10]
Nepovjerenje u kolegu znanca svatko može izraziti, ali neke stvari on ipak argumentirano iznosi.Da je to malo drukanje, je, ali je argumentirano.Vi kolega edo više ništa ne spominjete BLSE, ova korekcija na ZSE je dječija igra u odnosu na to kako to izgleda preko.[smiley1]
Gospon zna posao! Da li ce imati 92% ili 87% svog poduzeca manje vazno. Skuplja lovicu da pokupuje dionice koje ce sada past. Vec se nalazi u Tisku, Transadriji, DIOKI, SLDM![smiley2]
Zna covjek raditi novac! Samo surfajte i lagano mu se prikljucite!
Sve id epo planu ( za one koji ga imaju i koji su mogli nek estvari predvidjeti ).
Koja firma u sadasnje vrijeme moze dostici rast cca 50 -60% a koja je vrlo dobra, atrzi se na 60 % vrijednosti?
NITI JEDNA![smiley1]
Bravo majstore, to je poso![smiley2][smiley2][smiley2]
Ha, istu stvar (prodao skrb.VABI) je (Filipović) isti dan napravio i na DIOKI-ju..
DIOK-R-A 13.06.2007
Vlasnik računa Stanje [%] Promjena
1. DIOKI HOLDING AG 3.068.525 75,91
2. FILIPOVIĆ MARIJAN 337.294 8,34 -6116
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 319.055 7,89
4. Skrb.: ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.522 0,26
5. ŠKOJO FRANJO 8.500 0,21
6. Skrb.: HPB D.D. 7.524 0,19
7. Skrb.: RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 6.975 0,17
8. Skrb.: VABA D.D. BANKA 6.116 0,15 NEW
9. SEVER DRAGO 2.717 0,07 DOWN
10. Skrb.: CENTAR BANKA D.D. 2.350 0,06 DOWN
Ukupno: 93,26
Ne bi me cudilo da se upravo on krije pod VABA skrbnickim i pretace iz lijevog dzepa u desni ne bi li prepao skvadru.
Nevera: ” EH ,zato se pojavi skrbnicki VABA ,ne mogu vjerovatii da su kupili kolicinu dionica iz neznanja ili na nagovor gsp.Marjana bez uvida u stanje finvesta. Ne vidim nista lose u tome sta je vlasnik prodao tu kolicinu ,a sta ce najvjerovatnije izlazi ,ima koju godinu pa mu dosta svega. ” Moguce da je covjek digao kredit i zalozio dionice? Mozda je zbirni skrbnicki. Mozda mu je dosao diners od zene… Recimo meni je, pa bi trebao napravit slican potez. Ma kakva korekcija, to me ne brine… [smiley1]
Kolega Sasko je na forumu mojnovac iznio mišljenje da je vjerojatno M.Filipović dao dionice kao pokriće za margin kod VABE. Osobno to mi se u ovoj situaciji, to čini kao logično obrazloženje i najvjerojatnije, a time je u biti napravio pravu stvar, treba lovu za kupnju u ovoj korekciji, a zašto prodavati svoje dionice ako zna da vrijede.
Ha, istu stvar (prodao skrb.VABI) je (Filipović) isti dan napravio i na DIOKI-ju..
A ste pomislili da čovjek možda uzima lombardni kredit pa je založio malo dionica?
Kakav je taj, to se dobiva u Lombardiji ?
Šalim se, kolega, ali zbilja nismo svi bankari a to je ipak njihov žargon koji većina ne zna.
Kakav je taj, to se dobiva u Lombardiji ? Šalim se, kolega, ali zbilja nismo svi bankari a to je ipak njihov žargon koji većina ne zna.
Ali zato svi imaju Internet i Google pa se mogu informirati: