jope:
”
Belem: ” Zahvaljujem Znancu na svim komentarima u s vezi FNVC ” još malo pa nestalo FNVC………k/p…1075/1094
”
Dok se g.Znanac iskrca treba jos vremena[smiley1]
Ma, neeeee, nije se to g. Znanac iskrcavo [smiley1].
Jel se to opet uskoro vraćamo na starih dobrih 650? Ovo podsjeća na događaje na kraju veljače.
Evo iskrcao sam sve. Baš ste me namučili.[smiley1]
Ja sam dapače danas dokupljivao FNVC kao i jučer. E sad obzirom da Vi ne vjerujete ni u što, pa ni u kons. izvještaj nema potrebe objašnjavati ostalo. ( kao npr. da pričam sam sa sobom itd…… )
Jednostavno vjerujte u što želite. Ja vjerujem u ovu dionicu i to je moje pravo. Vi naravno možete imati svoje mišljenje i ja to poštujem. Malo ste nervozni zbog korekcije i to je u redu. Meni je to već ko zna koja korekcija pa sam se već naviknuo.
Do izlaska kons. izvještaja, neću pisati više na ovoj temi. ( možda samo malo drukati [smiley2] )
Ajde znance, ja vjerujem da to radiš u dobroj vjeri ali ne vjerujem ovima u FNVC. Danas sam baš dobre volje i umjesto u kladinici uložio sam u FNVC par soma € (ionako mi u kladinici nedaju upatiti toliki iznos).
13.6.2007
Vlasnik računa Stanje [%] Promjena
[color=blue]1.FILIPOVIĆ MARIJAN 553.787 89,7 -5827[/color]
2.Skrb.: VABA D.D. BANKA 5.827 0,94
3.Skrb.: RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 5.522 0,89 -365
4.LUKA RIJEKA D.D. 3.973 0,64
5.Skrb.: HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF 2.685 0,43
6.FLORIČIĆ KRISTIJAN 2.441 0,4
7.BUJAS DEAN 1.666 0,27
8.Skrb.: HPB D.D. 1.325 0,21
9.VUKOVIĆ ROBERT 1.232 0,2
10.LOJIĆ ANTUN 1.182 0,19
Filipovic jos malo iskrcao.
Ma nisu ti vjerovali ni za HIMR pa ne moraju ni sada. Ja sam se nakrcao na vrijeme, sad samo čekam da vlakovođa Janeš da signal za polazak. Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii……………….
Je li kolega hoče li to krenuti konačno?
Koliko vidim Marijan Filipović opet prodaje.
Znate li u što ulazi?
U Ingru.
[smiley1]
Da to je ona dionica koja je vama full precijenjena.
Po ovome što vidim , ne piše se dobro Finvestu,pitanje je kako će tržište reagirati kada vidi da glavni dioničar
opet smanjuje svoje pozicije.
I to u vrijeme izlaska konsolidiranog izvješća.
Po ovome mogli bi zaključiti da će to odmoći dionici , a ne pomoći.
Ako ga je netko vidio ( konsolidirano izvješće ) , to je sigurno Marijan Filipović.
Kako inaće objasniti sve ovo?
A možda se i varam?
Možda Marijan prodaje jer mu treba casha za Ingru.Misli da je trenutno Ingra povoljnije ulaganje od finvesta.
Samo zašto onda nije pričekao konsolidirano izvješće?
Valjda misli da neće pomoći?
kako objasniti..pa recimo…fnvc je jedna od rijetkih koja raste u zadnjih par dana , dok mnoge visoko likvidne padaju i to jako..očito mu treba para za ulet u neke koje su pale poprilično..npr. jedna ina ili jnaf …ili pak pokoji građevinar–hmmm, ko će ga znati….
…mada tog naj-iščekivanijeg izvještaja na forumu još uvijek nema….
EH ,zato se pojavi skrbnicki VABA ,ne mogu vjerovatii da su kupili kolicinu dionica iz neznanja ili na nagovor gsp.Marjana bez uvida u stanje finvesta.
Ne vidim nista lose u tome sta je vlasnik prodao tu kolicinu ,a sta ce najvjerovatnije izlazi ,ima koju godinu pa mu dosta svega.
kako objasniti..pa recimo…fnvc je jedna od rijetkih koja raste u zadnjih par dana , dok mnoge visoko likvidne padaju i to jako..očito mu treba para za ulet u neke koje su pale poprilično..npr. jedna ina ili jnaf …ili pak pokoji građevinar–hmmm, ko će ga znati…. …mada tog naj-iščekivanijeg izvještaja na forumu još uvijek nema….
Ma dobro narasla je ca. 4 %, a mjesecima se nalazila tu gdje se nalazila dok je podosta dioinca na tržištu ostvarilo iznimne prinose.
Ok, treba mu para, samo mi nije jasno zašto nije čekao konsolidirani izvještaj?
Ili po izlasku istog tek onda misli krenuti iskrcavati?
Nadam se da ne.
markoc5:
”
kako objasniti..pa recimo…fnvc je jedna od rijetkih koja raste u zadnjih par dana , dok mnoge visoko likvidne padaju i to jako..očito mu treba para za ulet u neke koje su pale poprilično..npr. jedna ina ili jnaf …ili pak pokoji građevinar–hmmm, ko će ga znati…. …mada tog naj-iščekivanijeg izvještaja na forumu još uvijek nema….
”
Ma dobro narasla je ca. 4 %, a mjesecima se nalazila tu gdje se nalazila dok je podosta dioinca na tržištu ostvarilo iznimne prinose.
Ok, treba mu para, samo mi nije jasno zašto nije čekao konsolidirani izvještaj?
Ili po izlasku istog tek onda misli krenuti iskrcavati?
Nadam se da ne.
a kolega sad se kupuje ne sutra….pojedine dionice su zbilja puno pale..eh da imam veću lovu upucao bi je u nešto jako likvidno i nešto što je bilo visoko a sad je u jakoj korekciji..npr INA bila i do 3400kn a sad 2800..ili jods…itd..u nih možete upocati par milja bez nekog beda i straha da ih nećete moći izvući..
Gospon zna posao! Da li ce imati 92% ili 87% svog poduzeca manje vazno. Skuplja lovicu da pokupuje dionice koje ce sada past. Vec se nalazi u Tisku, Transadriji, DIOKI, SLDM![smiley2]
Zna covjek raditi novac! Samo surfajte i lagano mu se prikljucite!
Sve id epo planu ( za one koji ga imaju i koji su mogli nek estvari predvidjeti ).
Koja firma u sadasnje vrijeme moze dostici rast cca 50 -60% a koja je vrlo dobra, atrzi se na 60 % vrijednosti?
NITI JEDNA![smiley1]
Bravo majstore, to je poso![smiley2][smiley2][smiley2]
13.6.2007
Vlasnik računa Stanje [%] Promjena
[color=blue]1.FILIPOVIĆ MARIJAN 553.787 89,7 -5827[/color]
2.Skrb.: VABA D.D. BANKA 5.827 0,94
3.Skrb.: RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 5.522 0,89 -365
4.LUKA RIJEKA D.D. 3.973 0,64
5.Skrb.: HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF 2.685 0,43
6.FLORIČIĆ KRISTIJAN 2.441 0,4
7.BUJAS DEAN 1.666 0,27
8.Skrb.: HPB D.D. 1.325 0,21
9.VUKOVIĆ ROBERT 1.232 0,2
10.LOJIĆ ANTUN 1.182 0,19
Filipovic jos malo iskrcao.
A jeste pogledali malo koliki je bio taj dan promet na burzi. ( cca 1000 komada )
Dakle Marijan je prodao VABI ( čitaj nekom FIMI-nom fondu ) VAN BURZE. Na burzi nije prodao niti jednu jedinu dionicu. A po kojoj cijeni ????? 700-800-1500. E to već ne znate. A jeste li pomislili da je došlo do zamjene dionica između Marijana i FIME ???
Naravno
da je Filipović znao rezultate konsolidiranog izvješća već u siječnju.
I sad se naravno pitate, hoće li i da li je VABA u ponedjeljak i utorak kupovala dalje ili prodavala ????
I da li je Raiffheisen u ponedjeljak kupovao ili prodavao i kako će se postaviti sutra kad zna za ovu informaciju ??
A naravno da Marijan zna odlično kakvo je stanje u INGRI. Vjerovatno bolje od Kostrenčića i Openheima koji su prodavali dionice. Nisu puno samo 500 komada, da imaju za kruh i mlijeko . Ali što oni znaju o INGRI [smiley2]
Neću sad govoriti zašto se i što dogodilo jer vjerovatno mi ne biste vjerovali kao i obično, zato pričekajte par dana pa ćeto sve znati. Morate priznati bar da je situacija zanimljiva.
Pozdrav svima !!!
MOŽE LI GORE ???
slazic: ” 13.6.2007 Vlasnik računa Stanje [%] Promjena [color=blue]1.FILIPOVIĆ MARIJAN 553.787 89,7 -5827[/color] 2.Skrb.: VABA D.D. BANKA 5.827 0,94 3.Skrb.: RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 5.522 0,89 -365 4.LUKA RIJEKA D.D. 3.973 0,64 5.Skrb.: HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF 2.685 0,43 6.FLORIČIĆ KRISTIJAN 2.441 0,4 7.BUJAS DEAN 1.666 0,27 8.Skrb.: HPB D.D. 1.325 0,21 9.VUKOVIĆ ROBERT 1.232 0,2 10.LOJIĆ ANTUN 1.182 0,19 Filipovic jos malo iskrcao. ” A jeste pogledali malo koliki je bio taj dan promet na burzi. ( cca 1000 komada ) Dakle Marijan je prodao VABI ( čitaj nekom FIMI-nom fondu ) VAN BURZE. A po kojoj cijeni ????? 700-800-1500. E to već ne znate. A jeste li pomislili da je došlo do zamjene dionica između Marijana i FIME ??? Naravno da je Filipović znao rezultate konsolidiranog izvješća već u siječnju. I sad se naravno pitate, hoće li i da li je VABA u ponedjeljak i utorak kupovala dalje ili prodavala ???? I da li je Raiffheisen u ponedjeljak kupovao ili prodavao i kako će se postaviti sutra kad zna za ovu informaciju ?? A naravno da Marijan zna odlično kakvo je stanje u INGRI. Vjerovatno bolje od Kostrenčića i Openheima koji su prodavali dionice. Nisu puno samo 500 komada, da imaju za kruh i mlijeko . Ali što oni znaju o INGRI [smiley2] Neću sad govoriti zašto se i što dogodilo jer vjerovatno mi ne biste vjerovali kao i obično, zato pričekajte par dana pa ćeto sve znati. Morate priznati bar da je situacija zanimljiva. Pozdrav svima !!! MOŽE LI GORE ???
Možda je prodao po 800 , a možda po 600. Tko će ga znati.
Što se tiće Kostrenčića i Openheima, znate zašto su prodavali dioince, ne zbog kruga i mlijeka , već zbog imanja novaca za dokapitalizaciju.
MOŽE LI GORE ???
Može
[smiley2]