Prema najvama danas se očekuje GFI konsolidiran na stranicama http://www.zse.hr.
Moguće da to bude objavljeno i sutra, ali najvaljeno je za danas najvjrovatnije poslije 15:00h.
Evo i posta prenesenog sa centra investiranja:
Gastarbajter
Platinum member
Default Re: Finvest corp. d.d. Čabar
Danas očekujemo konsolidirano financijsko izvješće na stranicama burze…biće BV preko 1.000 bodova
Danas se očekuje završetak GFI konsolidiranog 2006 godine ( možda i 1q 2007 konsolidiranog )
..završetak izrade izvješća? A kad bi trebao osvanut na burzi?
// Ehm, sad vidim da je postano.. OK, tnx!
koliko ja vidim danas cijena oko 700 kunica , gospodine znanac tako ste hvalili i druge dionice (vjerojatno dok ste izlazili iz njih) na primjer VIS je bio jako pozeljan za vas na 180-190 a sada je od 150 do 160 kn. pitanje glasi: dali vi ulazite ili izlazite na ovim razinama u FNVC. unaprijed se zahvaljujem u ime svih na odgovoru
Poštovani kolega tisko007,
Dakle, VIS je poželjna dionica jer će je u pogodnom trenutku FIMA podignuti na razine iznad 250 kuna.
Što se tiče FNVC-a mislim da je potcijenjen i još uvijek ga dokupljujem, a rekao sam već da ne mislim dugoročno izlaziti iz navedene dionice. ( naveo sam Vam i primjere KODT-a gdje sam dioničar već 5 godina )
Na temelju svih iznesenih činjenica mislim da je FNVC jako potcijenjen, a da će konsolidirano izvješće tek dati pravu sliku ove tvrtke. Čak sam i ostavio broj telefon kontakt osobe u FNVC-u koja to potvrđuje kao i činjenicu da je zgrada u Jankomiru prodana ( dakle izv. prihodi )
Mislim da je pošteno na forumu pisati o činjenicama,a ne o samim autorima teksta. Ja samo prenosim činjenice iz uprave FNVC-a koje možete i provjeriti. Mislim da je to fer.
Ako mislite da je dionica precijenjena molio bih da iznesete Vaše argumente.
Nadam se da ste zadovoljni odgovorom.
Srdačan pozdrav ![smiley2]
koliko ja vidim danas cijena oko 700 kunica , gospodine znanac tako ste hvalili i druge dionice (vjerojatno dok ste izlazili iz njih) na primjer VIS je bio jako pozeljan za vas na 180-190 a sada je od 150 do 160 kn. pitanje glasi: dali vi ulazite ili izlazite na ovim razinama u FNVC. unaprijed se zahvaljujem u ime svih na odgovoru
Druka on, vidi se to iz aviona. No budeš li kupovao VIS i FNVC, na malo duži rok ćeš jako lijepo zaraditi.
Pa ti sad vidi, jel to pozitivno drukanje ili njegov istovar.
zahvaljujem na odgovoru g. znancu, inace moram priznat da jako cijenim vase postove i vas kao jednog od boljih investitora sa ovog foruma
Ne razumijem kako netko druka činjenicama i brojem telefona na koje te činjenice možete potvrditi…
Čovjek ulaže napor da Vam pomogne na možebitnu obostranu korist a vi ga prozivate ovako ili onako…
Ne vidim konstruktivnijeg načina kometiranja na forumu od ovog forumaškog kolege Znanca na temi FNVC…
E pa ako vam je i ovo negativno onda stvarno forum nema smisla i trebalo bih ih sve pogasiti…
Inače nemam ništa protiv ni najobičnijeg drukanja, jer špekulacije i zablude su dio burzovnog trgovanja…
Jedini problem vidim kod onih čiji karakter sklon popuštanju i tuđem nagovaranju, ali tada je to njihov problem…
borg – ja sam govorio u korist kolege znanca … kupi i drži dugoročno ove dvije dionice i lijepo češ zaraditi … drukanje nije uvijek negativno …
Zamolio bi moderatora da opomene korisnika coca-colu zbog vrijeđanja i pobriše gore navedeni post.
Evo prema novim vijestima iz FNVC-a danas ipak neće biti objavljen konsolidirani izvještaj jer revizija planira završiti s poslom večeras ili ujutro. Dakle za očekivati je izvještaj sutra, ali moguće je da dobijem neke osnovne parametre još danas tijekom dana.
Evo k/p sa svim transakcijama FNVC-a. Nadam se da će netko počistiti ovo na 710 i 720 jer je onda put otvoren.
Ako ne danas, onda poslije konsolidiranog izvješća mislim da nećemo gledati naloge na prodaji na ovim razinama.
Mislim da je previše optimizma sve u svezi ove dionice.
Iako i sam posjedujem priličnu količinu ove dionice, bio bih zadovoljan da godišnje raste 20 % barem u prosjeku.
Neki bi htjeli odmah u nekoliko dana 100 % ?? Ili možda i više ??
Ponekad treba biti strpljiv dok tržište ne prepozna pravu vrijednost.