FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prema najvama danas se očekuje GFI konsolidiran na stranicama http://www.zse.hr.

Moguće da to bude objavljeno i sutra, ali najvaljeno je za danas najvjrovatnije poslije 15:00h.

Evo i posta prenesenog sa centra investiranja:

Gastarbajter
Platinum member

Default Re: Finvest corp. d.d. Čabar
Danas očekujemo konsolidirano financijsko izvješće na stranicama burze…biće BV preko 1.000 bodova

Danas se očekuje završetak GFI konsolidiranog 2006 godine ( možda i 1q 2007 konsolidiranog )

..završetak izrade izvješća? A kad bi trebao osvanut na burzi?

// Ehm, sad vidim da je postano.. OK, tnx!

koliko ja vidim danas cijena oko 700 kunica , gospodine znanac tako ste hvalili i druge dionice (vjerojatno dok ste izlazili iz njih) na primjer VIS je bio jako pozeljan za vas na 180-190 a sada je od 150 do 160 kn. pitanje glasi: dali vi ulazite ili izlazite na ovim razinama u FNVC. unaprijed se zahvaljujem u ime svih na odgovoru

Poštovani kolega tisko007,

Dakle, VIS je poželjna dionica jer će je u pogodnom trenutku FIMA podignuti na razine iznad 250 kuna.

Što se tiče FNVC-a mislim da je potcijenjen i još uvijek ga dokupljujem, a rekao sam već da ne mislim dugoročno izlaziti iz navedene dionice. ( naveo sam Vam i primjere KODT-a gdje sam dioničar već 5 godina )

Na temelju svih iznesenih činjenica mislim da je FNVC jako potcijenjen, a da će konsolidirano izvješće tek dati pravu sliku ove tvrtke. Čak sam i ostavio broj telefon kontakt osobe u FNVC-u koja to potvrđuje kao i činjenicu da je zgrada u Jankomiru prodana ( dakle izv. prihodi )

Mislim da je pošteno na forumu pisati o činjenicama,a ne o samim autorima teksta. Ja samo prenosim činjenice iz uprave FNVC-a koje možete i provjeriti. Mislim da je to fer.

Ako mislite da je dionica precijenjena molio bih da iznesete Vaše argumente.

Nadam se da ste zadovoljni odgovorom.

Srdačan pozdrav ![smiley2]

koliko ja vidim danas cijena oko 700 kunica , gospodine znanac tako ste hvalili i druge dionice (vjerojatno dok ste izlazili iz njih) na primjer VIS je bio jako pozeljan za vas na 180-190 a sada je od 150 do 160 kn. pitanje glasi: dali vi ulazite ili izlazite na ovim razinama u FNVC. unaprijed se zahvaljujem u ime svih na odgovoru

Druka on, vidi se to iz aviona. No budeš li kupovao VIS i FNVC, na malo duži rok ćeš jako lijepo zaraditi.

Pa ti sad vidi, jel to pozitivno drukanje ili njegov istovar.

I love the Smell of Profits in the Morning

zahvaljujem na odgovoru g. znancu, inace moram priznat da jako cijenim vase postove i vas kao jednog od boljih investitora sa ovog foruma

Ne razumijem kako netko druka činjenicama i brojem telefona na koje te činjenice možete potvrditi…
Čovjek ulaže napor da Vam pomogne na možebitnu obostranu korist a vi ga prozivate ovako ili onako…
Ne vidim konstruktivnijeg načina kometiranja na forumu od ovog forumaškog kolege Znanca na temi FNVC…
E pa ako vam je i ovo negativno onda stvarno forum nema smisla i trebalo bih ih sve pogasiti…

Inače nemam ništa protiv ni najobičnijeg drukanja, jer špekulacije i zablude su dio burzovnog trgovanja…

Jedini problem vidim kod onih čiji karakter sklon popuštanju i tuđem nagovaranju, ali tada je to njihov problem…

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

borg – ja sam govorio u korist kolege znanca … kupi i drži dugoročno ove dvije dionice i lijepo češ zaraditi … drukanje nije uvijek negativno …

I love the Smell of Profits in the Morning

Znanče a što je sa Mundusom? Ima li i za njega nade i pokoja lijepa vijest

Zamolio bi moderatora da opomene korisnika coca-colu zbog vrijeđanja i pobriše gore navedeni post.

Evo prema novim vijestima iz FNVC-a danas ipak neće biti objavljen konsolidirani izvještaj jer revizija planira završiti s poslom večeras ili ujutro. Dakle za očekivati je izvještaj sutra, ali moguće je da dobijem neke osnovne parametre još danas tijekom dana.

Evo k/p sa svim transakcijama FNVC-a. Nadam se da će netko počistiti ovo na 710 i 720 jer je onda put otvoren.
Ako ne danas, onda poslije konsolidiranog izvješća mislim da nećemo gledati naloge na prodaji na ovim razinama.

Mislim da je previše optimizma sve u svezi ove dionice.

Iako i sam posjedujem priličnu količinu ove dionice, bio bih zadovoljan da godišnje raste 20 % barem u prosjeku.

Neki bi htjeli odmah u nekoliko dana 100 % ?? Ili možda i više ??

Ponekad treba biti strpljiv dok tržište ne prepozna pravu vrijednost.

New Report

Close