FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas se očekuje završetak GFI konsolidiranog 2006 godine ( možda i 1q 2007 konsolidiranog )
Prometa kao jučer sasvim sigurno neće biti jer su veliki nalozi pokupljeni.
Trenutno je na prodaji 748 komada dionica ( od toga 380 iznad blokade ).

Trenutna cijena je 720 kuna gdje je još ostalo 157 komada dionica. Kad se to pokupi ostaje svega 250-300 komada do blokade.
Evo trenutno stanje sa transakcijama.

Logično je da će konsolidirano izvješće podići book cca 200 kuna po dionici. Kad se to objavilo cijena je bila 649 kuna ( dakle ima još 130 kuna prostora samo za taj rast )

U svakom slučaju, kad već to niko nije objavio evo ja sam danas bio zvao finvest (hvala kolegi znancu na osobi za kontakt) i rekli su mi da fnvc drvar nije u bilanci. Da se konsolidirano izvješće radi. Dakle sve kako je rekao znanac. I čuo sam da je još puno drugih ljudi zvalo.

Evo, nadam se da ste i Vi provjerili činjenice oko konsolidiranog izvješća. Ponavljam još jednom broj
01/ 3440-140 gdin Hrvoje Janeš( član NO i šef financija FNVC-a ) osim konsolidiranog izvješća će Vam potvrditi i prodaju zgrade na Jankomiru ( dakle izvanredni prihodi ), po meni cca 70 mil kuna.

Dobro Znanče,FNVS je krenuo a sada nabaci malo lijepih vijesti i za Mundus

i kolega znanac, koja je po vama realna cijena fnvc-a….čisto da vidimo koliko dobro prognozirate ili pak kad vi počinjete s iskrcajem[smiley2]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

E sad malo analitike za realnu cijenu: ( u prilogu su kap i rezerve FNVC-a Drvar + str. vlasništva ) iz 2005.

Po njoj kapital i rezerve trebale bi se povećati sa 480 za cca 160 mil kuna 640 mil kuna što bi dalo realni book od cca 1040 kuna. Ako uzmemo da će prodajom zgrade biti još 70 mil kuna izv. prihoda dolazimo do booka od 1.150 kuna. Revalorizacijom Hotela Njivice book bi trebao biti između 1500-1600 kuna.

Hoteli Njivice se neće sad još revalorizirati ali book je onda bez toga 1.150 kuna.

Realna cijena je nešto drugo, ali po meni ova dionica vrijedi realno 1.5-2 booka.

Ne mislim uopće prodavati FNVC, kao što već godinama ne prodajem ni KODT-R-A i KODT-P-A kao i neke druge dionice. Tržište će kao i obično odrediti cijenu i prepoznati vrijednost dionice prije ili kasnije.

hehehe raste polako na velikom volumenu a onda bum na malom volumenu…dobro, mislim da je više nećemo gledati na 650kn…[smiley2]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

681,10???[smiley9]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Punih 19 komada. Stvarno mu se zurilo !!
Trenutno je prva kupnja 691/21
Pozdrav

svi smo mi Crobex

681,10???[smiley9]

to ja i frendica prodajemo jedna drugoj……
samo nemoj nikome reći….!

Nije li kolega Znanac svojevremeno prilicno suvereno tvrdio da ce FNVC stici do book-a sredinom ozujka? Stvarno je impresivno koliko covjek navlaci na FNVC…

Nemojte nasjedati “rušenju” cijene. To su stare igre na burzi. Prodaj 50 komada da navučeš prodaju i onda kupi.
Kako bi se inače mogla kupiti značanija količina ???

Pa zar je logično da netko lupi sa desetak komada po prodaji niti ne pokušavajući postaviti nalog na prodaji na prvo mjesto ??? Naravno da nije. To je tzv “igra malog tigra” već viđena stotinjak puta na burzi. Neki put upali, neki ne.

A naravno nije loše pokušati.[smiley2]

Izvješće je izašlo meni i ne izgleda nešto

[url]http://www.orbitum.net[/url]

New Report

Close