FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A može li k/p

Ma zašto ne bi mogla, kad je još malo ostalo.[smiley2]

Eto napokon smo i ovo dočekali da krene…

Čini se da većeg iskrcavanja neće bit na ovim razinama. To govori i broj od 800-tinjak komada na prodaji…
Zato mi se sve čini da odskočna daska čeka prave vijesti…

P.S.

Nemojte mi sad opet reći da kvalitetno drukam…[smiley4]

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

Drukaš vrlo kvalitetno.[smiley2]

Inače revizija je trenutno u FNVC-u i kažu da će do sutra u 12h imati konsolidirani izvještaj. ( možete provjeriti )

Dugo smo se veselili…evo, stiskanje prema dole…[smiley5]
vidjet ćemo kako će bit do 16:00

Ma kakvo stiskanje. Nekome se nije dalo čekati ili ne zna za konsolidirani izvještaj i malo se uplašio.
I što sad. U prvih pet naloga na prodaji je ukupno 200 komada sa najvećom cijenom 725 kuna, a ukupan broj dionica na prodaji 686 komada ( s tim da do blokade može proći cca 300 komada )

Promet je odličan: 2.5 mil kuna sa prosječnom cijenom od 692,75 kuna ( 2,5 puta veći od petka )

Još kad izađe konsolidirano izvješće 2006, obavijest o prodaji zgrade, dobiveni bespovratni poticaji…….[smiley2]

Ma dobro… u sljedecih nekoliko minuta bi se netko mogao omastiti s 681. Samo sto bi tome netko mogao prodati samo jednu dionicu…

ANASTASIA JE OTISLA!

Onda… tko je iskesao 1 700 000 danas za FNVC?

ANASTASIA JE OTISLA!

Ma kakvo stiskanje. Nekome se nije dalo čekati ili ne zna za konsolidirani izvještaj i malo se uplašio. I što sad. U prvih pet naloga na prodaji je ukupno 200 komada sa najvećom cijenom 725 kuna, a ukupan broj dionica na prodaji 686 komada ( s tim da do blokade može proći cca 300 komada ) Promet je odličan: 2.5 mil kuna sa prosječnom cijenom od 692,75 kuna ( 2,5 puta veći od petka ) Još kad izađe konsolidirano izvješće 2006, obavijest o prodaji zgrade, dobiveni bespovratni poticaji…….[smiley2]

vijesti su da bolje ne mogu biti![smiley2]
dobro je završilo danas, pribojavao sam se da ne bi “netko” pred kraj stisnuo dole ( ne bi bilo prvi put), jer se pojavio ovaj nalog na 700, no i on se pomalo grickao…
sve u svemu možemo biti prezadovoljni današnjim prometom, a i nadolazećim zbivanjima vezanima uz ovu dionicu. Nadajmo se zelenom i sutra.[smiley2]

Onda… tko je iskesao 1 700 000 danas za FNVC?

da, to će biti zanimljivo za vidjet, a ne treba zaboravit ni promet od petka (~700 000)…bit će zanimljivo.
Moguće da je Hrešć izašao.

Ma ja se nebih kladio na hrešć-a, ali vidjet ćemo.

U svakom slučaju, kad već to niko nije objavio evo ja sam danas bio zvao finvest (hvala kolegi znancu na osobi za kontakt) i rekli su mi da fnvc drvar nije u bilanci. Da se konsolidirano izvješće radi. Dakle sve kako je rekao znanac. I čuo sam da je još puno drugih ljudi zvalo.

Što se tiče hotela njivice izgleda da neće biti revalorizacije.

Pozdrav.

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Moj naklon gsp.znanac radi nesebicne pomoci svima glede dionice .
Danas sam kupio dionicu po drugi put na 680 .
Jos nije kasno za platiti upad jer festa i vatromet se priprema.

najvrednije stvari u životu su besplatne

uhh….počelo se lupati po asku od ranog jutra…to već dugo nismo vidjeli na fnvc….a kupnja[smiley9]

FNVC-R-A Vrijeme: 10:09:49
Kupnja
Ukupno ponuda 22
Ukupno dionica 1074

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja
Ukupno ponuda 15
Ukupno dionica 727

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
700,00 34