FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kvalitetno drukanje.[smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Ne treba tu drukanja ( mada nije naodmet ).[smiley2]

Evo i direktan broj da to možete saznati 3440 140 gdin Janeš ( da ne čekate na centrali )
Od njega ćete dobiti info:

1. Konsolidirano izvješće 2006
2. Dravar nije bio uključen u GFI 2006
3. Zgrada prodana
4. Bespovratni poticaji se očekuju ovaj tjedan ( rješenje ministarstva )

Što bi jedan uvažani kolega rekao: Što još da Vam obećam !!!

Ova blokada na 730.65 nije nemoguća ( cca 750 dionica do blokade )[smiley2]

Ne pamtim kad je bilo cca 1 mil kuna prometa u prvih 1.5 h na ovoj dionici.

Na prodaji svega 975 komada ( van prvih 5 naloga je samo cca 400 komada )[smiley2]

…uhhh bome se lupa po ask…ode i milja…….[smiley9]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Sad sam se čuo s gdinom Janešom ( 3440-140 ) koji mi je potvrdio da se GFI konsolidirano očekuje danas ili sutra i da se zgrada prodaje kao i da FNVC Drvar nije u bilanci GFI-ija za 2006 godinu.

Ajmo sad vidjeti da je samo 660 dionica ukupno na prodaji ( dakle nije daleko od blokade )[smiley2]

Pa već je vrijeme da i ova drvenjara napravi neki pomak ove godine. Čak i Lavčević je otišao 100%.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

sad moram cekat 1 dan da mi lova sjedne na racun brokerske kuce, a onda ce mi vec biti kasno za kupovinu
nadam se da ce jos rast u idecem razdoblju

Neslužbeno, FNVC dobio bespovratne poticaje za dva projekta. Objava bi trebala biti u slijedećih tjedan dana.( jedan je projekt u Gerovu, a drugi u Čabru ) Vrijednost bespovratnih poticaja još nisam uspio saznati, ali dobro je da je dobio za oba projekta za koji su se natjecali.[smiley2]

sad moram cekat 1 dan da mi lova sjedne na racun brokerske kuce, a onda ce mi vec biti kasno za kupovinu
nadam se da ce jos rast u idecem razdoblju

pa nemorate čekati kolega..pošaljite im screenshot uplate …i krteditirati će vas….

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

A može li k/p

A zašto ne bi moglo, kad je još malo pa nestalo. [smiley2]

Hvala Znanče, ali molim ako može k/p prvih 5

Netko čeka 14:00 da to utjera u blokadu, kako bi dobio činjenice za rast dionice. Vjerovatno onaj fond EQI ili Aureus. Tako bi uspio dignuti dionicu prije objavljenog razloga za rast ( zgrada, konsolidirani izvještaj ).Mislim da su oni i na kupnji i na prodaji i samo čekaju. Tako mi bar miriše ovo zatišje.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

New Report

Close