budd:
”
Netko ga je zarobio sa 1000 komada na prodaji…
”
dok pročita konsolidirano izvješće …
Mislim da taj zna prije od nas kako izgleda….[smiley1]
Konsolidirano fin. izvješće uključiti će imovinu FNVC-a Drvar u bilancu tako da će povećati kapital i rezerve i book FNVC-a za otprilike cca 150- 200 mil kuna ( +-10% ). E sad ako znamo da su kapital i rezerve FNVC-a cca 480 mil kuna nema uopće dvojbe da će se book povećati cca 30-40% bez obzira na konsolidaciju. E sad ako je book trenutno 780 kuna vrlo lako sami možete doći do novog booka.
Novi book kretati će se oko 1060 kuna ( +-5% ) pa sad sami računajte vrijedi li ova tvrtka više od 0.6 booka.
Ovi nalozi na prodaji su trajni i stoje već mjesec dana, što ste mogli i pratiti ako ste imali uvid u prodaju FNVC-a.
Poticaje i prodaju zgrade neću ni uključivati u novi book, kao ni revalorizacije Hotela Njivice.[smiley2]
Realni book FNVC-a sa revalorizacijama već sad prelazi 1600 kuna.
A što njima nedostaje:
Svake godine veći prihodi, dobra likvidnost, tvrtka stvara od osnutka dobit, širi se. Kupnja Hotela Njivica, tvrtki u Bosni i RH, vlasnik među 50 najbogatijih Hrvata. Dva fonda i Floki u prvih 10 dioničara.
Ne vidim ništa loše u svemu tome.
Dva fonda i Floki u prvih 10 dioničara. Ne vidim ništa loše u svemu tome.
Aureus i tko još?
Ovo je jedna od rijetkih dionica koja nije eksplodirala u ovoj godini,a mislim da se to uskoro očekuje.
Načelo se “plašilo” na 680 kn…
Neka neka!
[smiley11]
667,01 1 15:46:27
A ovo je transakcija za ubit vola…
znanac:
”
Dva fonda i Floki u prvih 10 dioničara. Ne vidim ništa loše u svemu tome.
”
Aureus i tko još?
Raiffheisen EQI na drugom mjestu.
Samo ne kužim zašto se nekome tko ima 1000 komada tako žuri prodat svoj paketić prije konsolidiranog izvještaja. Sve mi je jasno, i ko kupuje i ko prodaje samo ne kužim zašto ne može sačekati taj izvještaj. Ima li neko ideju? (konsolidirani izvještaj će zasigurno biti dobar kad izađe , ne želim sugerirati da neće…)
Inače i sam sam vlasnik nešto dionca fnvc-a, pa mi ovaj rast naravno godi. što se mene tiče super…gric gric