FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

budd:

Netko ga je zarobio sa 1000 komada na prodaji…

dok pročita konsolidirano izvješće …

Mislim da taj zna prije od nas kako izgleda….[smiley1]

Hell is Empty and all the Devils are Here

A da pokupimo tih 1000 kom ?

[color=black][/color]

Stavit će on novih 1000

Hell is Empty and all the Devils are Here

Konsolidirano fin. izvješće uključiti će imovinu FNVC-a Drvar u bilancu tako da će povećati kapital i rezerve i book FNVC-a za otprilike cca 150- 200 mil kuna ( +-10% ). E sad ako znamo da su kapital i rezerve FNVC-a cca 480 mil kuna nema uopće dvojbe da će se book povećati cca 30-40% bez obzira na konsolidaciju. E sad ako je book trenutno 780 kuna vrlo lako sami možete doći do novog booka.

Novi book kretati će se oko 1060 kuna ( +-5% ) pa sad sami računajte vrijedi li ova tvrtka više od 0.6 booka.

Ovi nalozi na prodaji su trajni i stoje već mjesec dana, što ste mogli i pratiti ako ste imali uvid u prodaju FNVC-a.

Poticaje i prodaju zgrade neću ni uključivati u novi book, kao ni revalorizacije Hotela Njivice.[smiley2]

Realni book FNVC-a sa revalorizacijama već sad prelazi 1600 kuna.

Bravo S IMPSON svaka cast pitanje je hoce li stavit novih 1,000 i zasto

A prihodi? Pokazatelji profitabilnosti? Likvidnost?

I love the Smell of Profits in the Morning

A što njima nedostaje:

Svake godine veći prihodi, dobra likvidnost, tvrtka stvara od osnutka dobit, širi se. Kupnja Hotela Njivica, tvrtki u Bosni i RH, vlasnik među 50 najbogatijih Hrvata. Dva fonda i Floki u prvih 10 dioničara.

Ne vidim ništa loše u svemu tome.

Dva fonda i Floki u prvih 10 dioničara. Ne vidim ništa loše u svemu tome.

Aureus i tko još?

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

Ovo je jedna od rijetkih dionica koja nije eksplodirala u ovoj godini,a mislim da se to uskoro očekuje.

Načelo se “plašilo” na 680 kn…

Neka neka!

[smiley11]

667,01 1 15:46:27
A ovo je transakcija za ubit vola…

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

znanac:

Dva fonda i Floki u prvih 10 dioničara. Ne vidim ništa loše u svemu tome.

Aureus i tko još?

Raiffheisen EQI na drugom mjestu.

Samo ne kužim zašto se nekome tko ima 1000 komada tako žuri prodat svoj paketić prije konsolidiranog izvještaja. Sve mi je jasno, i ko kupuje i ko prodaje samo ne kužim zašto ne može sačekati taj izvještaj. Ima li neko ideju? (konsolidirani izvještaj će zasigurno biti dobar kad izađe , ne želim sugerirati da neće…)
Inače i sam sam vlasnik nešto dionca fnvc-a, pa mi ovaj rast naravno godi. što se mene tiče super…gric gric

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

New Report

Close