FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ništa od ove dionice dok se neriješe nesuglasice između ‘starih’ prijatelja.

Dobiti konsolidirano izvješće od pojedinih firmi je kao da si dobio na lotu.

I love the Smell of Profits in the Morning

Ja sam Vam poslao i broj i osobu koju ste mogli kontaktirati oko konsolidiranog izvješća. Šef je financija i član UO tvrtke. Također ako znate nekoga u njihovoj revizorskoj kući i oni Vam to mogu potvrditi.
On se radi i biti će objavljen idući tjedan. Možete provjeriti i u FNVC-u ( ne danas jer su spojili pr. vikend ) i Hanfe.

Čudi me da nitko nije provjerio navedene podatke koje sam prezentirao, a trebalo je samo nazvati par brojeva.

Pa sami razmislite je li to istina ili ne.

U svakom slučaju kupnja raste, prodaja pada a trenutno smo na 680 kuna.

Meni nisi poslao ništa jer ništa nisam ni tražio. Ja na ovoj dionici stavljam naglasak na sukobu, kako ih ja zovem, bivših prijatelja.

Ovo je jedan od bisera našeg tržišta, treba je kupiti i držati jaaaaaakooooo dugo.

Evo onda za sve: Da će konsolidirani izvještaj biti objavljen kroz koji dan možete provjeriti na broju : 01/3440-111 FNVC Zagreb ( financijska služba ) Ponavljam da danas ne rade zbog produženog vikenda.

Pozdrav !!![smiley2]

Hoće li mi tamo reći da li su se stari prijatelji pomirili? [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Nazovi u ponedjeljak pa pitaj. Vidim po današnjem prometu da ih je dosta zvalo i saznalo što je trebalo saznati.
Kad i ti saznaš u ponedjeljak možda promijeniš mišljenje.[smiley2]

Poštovani kolega Znanac, cijeneći Vaš trud, ipak moram reći – da sam se htio baviti financijskim analizama onda bih bio analitičar, a nisam nego sam špekulant koji procjeni slobodnim stilom i najčešće su to dobre procjene. FI ne znam ni pročitati, sve neke tekuće, pa prenesene brojke. A tek razlika između konsolidiranog i onog koje to nije ?!
Bitno je da će ovo napokon krenuti na više, zar ne ?

[color=black][/color]

Poštovani kolega Znanac, cijeneći Vaš trud, ipak moram reći – da sam se htio baviti financijskim analizama onda bih bio analitičar, a nisam nego sam špekulant koji procjeni slobodnim stilom i najčešće su to dobre procjene. FI ne znam ni pročitati, sve neke tekuće, pa prenesene brojke. A tek razlika između konsolidiranog i onog koje to nije ?! Bitno je da će ovo napokon krenuti na više, zar ne ?

Bravo simpsone, ovo se zove iskrenost. 99% foruma se može podvesti pod ovaj upis. Velikim dijelom i ja!

Poštovani kolega Znanac, cijeneći Vaš trud, ipak moram reći – da sam se htio baviti financijskim analizama onda bih bio analitičar, a nisam nego sam špekulant koji procjeni slobodnim stilom i najčešće su to dobre procjene. FI ne znam ni pročitati, sve neke tekuće, pa prenesene brojke. A tek razlika između konsolidiranog i onog koje to nije ?!
Bitno je da će ovo napokon krenuti na više, zar ne ?

Slažem se s Vama, a što se tiče da će krenuti na više i tu se slažemo. Evo danas porast od 4.78% baš to i potvrđuje. [smiley2]

Poštovani kolega Znanac, cijeneći Vaš trud, ipak moram reći – da sam se htio baviti financijskim analizama onda bih bio analitičar, a nisam nego sam špekulant koji procjeni slobodnim stilom i najčešće su to dobre procjene. FI ne znam ni pročitati, sve neke tekuće, pa prenesene brojke. A tek razlika između konsolidiranog i onog koje to nije ?! Bitno je da će ovo napokon krenuti na više, zar ne ?

Potpisujem Vaše riječi, cijenjeni kolega HomerS.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Gospodo, ipak ne. Netko ga je zarobio sa 1000 komada na prodaji. I ja bih htio da probije, ali sam skeptik unatoč svemu

Hell is Empty and all the Devils are Here

Netko ga je zarobio sa 1000 komada na prodaji…

dok pročita konsolidirano izvješće …

New Report

Close