Ma svi se mi nadamo
samo dionica ne vrijedi koliko piše na njoj ili u izvještaju
već
koliko kupci žele platiti
Moje je mišljenje da je ovo dionica za strpljive
pa čemu onda unaprijed najava sadržaja izvješća ili
“navlačenje”…………..
Polako kolege … kad izađe vidjet ćemo, a tko ima rezultate unaprijed
i siguran je u to što govori nek udara po asku tj. neka gricka g..c, g..c
Svi junaci mukom zamukose Bas me zanima nekakvi zavrsetak ove price i nadam se da je Znanac u pravu
Znanac je sigurno u pravu da će se pojaviti konsolidirano izvješće samo ja nisam siguran da će to biti uskoro…
Ovo je ipak rijetka dionica kojoj bas nitko u diskusiji ne prognozira pad. Ovdje se diskusija vodi samo o terminu pocetka leta…
Kolegice, ovo je rijetka dionica kojoj je cijena niza nego 01.01.07.[smiley10]
Ovo je ipak rijetka dionica kojoj bas nitko u diskusiji ne prognozira pad. Ovdje se diskusija vodi samo o terminu pocetka leta…
pa ova dionica je odradila svoj pad..bila je i do 720….a zadnja po 650…..pa vi vidite……..[smiley4]
Kolegice, ovo je rijetka dionica kojoj je cijena niza nego 01.01.07
Anastasia: ” Ovo je ipak rijetka dionica kojoj bas nitko u diskusiji ne prognozira pad. Ovdje se diskusija vodi samo o terminu pocetka leta… ” pa ova dionica je odradila svoj pad..bila je i do 720….a zadnja po 650…..pa vi vidite……..[smiley4]
Bas sam zato i konstatirala ono sto sam konstatirala. U trenutcima straha od opce korekcije (bez ulazaka u opravdanost toga), kod ove dionice nitko ni ne pomislja na pad. Vrlo pozitivno…
FINVEST CORP D.D./REDOVNE FNVC-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. FILIPOVIĆ MARIJAN 559.614 90,64 Osnovni račun
2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 5.887 0,95 Skrb. račun
3. LUKA RIJEKA D.D. 3.973 0,64 Osnovni račun
4. HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF 2.685 0,43 Skrb. račun
5. FLORIČIĆ KRISTIJAN 2.441 0,40 Osnovni račun
6. BUJAS DEAN 1.512 0,24 Osnovni račun
7. HPB D.D. 1.425 0,23 Skrb. račun
8. VUKOVIĆ ROBERT 1.232 0,20 Osnovni račun
9. LOJIĆ ANTUN 1.182 0,19 Osnovni račun
10. HREŠĆ STJEPAN 1.060 0,17 Osnovni račun
Ukupno: 94,11
Koliko ja vidim u zadnje vrijeme nitko nije prodavao, veći neki dokupili
po 30-50 dionica iz prvih 10.
Još ne znamo čiji je bio onaj nalog za strašenje/ili bježanje.
Možda od kolege Znanca?! …..
Vidjet ćemo kad dođe konsolidirani izvještaj 2006 godine, hoće li nalog ostati na prodaji ???
Koliko ja vidim učešće prvih 10 dioničara sve se više povećava.[smiley2]
Istina dobro bi bilo da je g..c,g..c malo jači, ali što je tu je.[smiley9]
Ova firma tj.dionica vrijedi, ali je previše iskontrolirana od strane jedne osobe..to je možda i kočnica cijeni, koja je već trebala biti veća …kako stvari stoje neće to još jedno vrijeme nikamo..iako, nadam se da sam u krivu!
Davno sam izašao iz FNVCa i nisam požalio. Slažem se da ima dobru priču, dobre fundamente… ali je nepokretan. KABA je u odnosu na njega brzi vlak. Ipak, ako se ikad pokrene namjeravam uskočit jer šta je je, prostora za rast ima
Davno sam izašao iz FNVCa i nisam požalio. Slažem se da ima dobru priču, dobre fundamente… ali je nepokretan. KABA je u odnosu na njega brzi vlak. Ipak, ako se ikad pokrene namjeravam uskočit jer šta je je, prostora za rast ima
Simpatična taktika, kolega, samo ako stignete tada uloviti, jer tu će skok biti nagli i brz, pa ova cjena stoji već skoro pola godine a dionica vrijedi skoro duplo.