FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još nisam dobio izvješće,ali otprilike je ovako.

Kapital i rezerve FNVC-a Drvar je 62.4 mil KM * 3.76 ( tečaj u kunama ) * 0.6668 ( udio FNVC-a u FNVC Drvar )

Dolazimo do cca 160 mil kuna imovina FNVC-a u FNVC Drvaru,

što nam daje book FNVC-a od cca 1050 kuna.

Ova računica može odstupati +- 5% ( vidjet ćemo kad dođe izvještaj )

Naravno riječ je o nerevaloriziranom booku.

E to su dobre vijesti, sada treba pričekati ne samo tvoj izvještaj, nego i da službeno konsolidirano sjedne na ZSE ili JIK, pa uživati.

Još nisam dobio izvješće,ali otprilike je ovako. Kapital i rezerve FNVC-a Drvar je 62.4 mil KM * 3.76 ( tečaj u kunama ) * 0.6668 ( udio FNVC-a u FNVC Drvar ) Dolazimo do cca 160 mil kuna imovina FNVC-a u FNVC Drvaru, što nam daje book FNVC-a od cca 1050 kuna. Ova računica može odstupati +- 5% ( vidjet ćemo kad dođe izvještaj ) Naravno riječ je o nerevaloriziranom booku.

Sve je to u redu kolega Znanac, ali ta imovina o kojoj vi pričate već se vodi u bilanci FINVESTA

Očito ne ako je BV bio do sada 812 a sad 20-tak % više…

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

Ma treba kupovati Mundus. To bude najviše naraslo.

Meni je deset posto dosta, ne treba mi više. Ja već imam tri obroka dnevno.

Još nisam dobio izvješće,ali otprilike je ovako. Kapital i rezerve FNVC-a Drvar je 62.4 mil KM * 3.76 ( tečaj u kunama ) * 0.6668 ( udio FNVC-a u FNVC Drvar ) Dolazimo do cca 160 mil kuna imovina FNVC-a u FNVC Drvaru, što nam daje book FNVC-a od cca 1050 kuna. Ova računica može odstupati +- 5% ( vidjet ćemo kad dođe izvještaj ) Naravno riječ je o nerevaloriziranom booku.

Ovo zadnje je možda najbitnije !!!

[color=black][/color]

Sve je to u redu kolega Znanac, ali ta imovina o kojoj vi pričate već se vodi u bilanci FINVESTA

Može ovako kolega X-men. Pošaljite mi privatnu poruku i ja ću Vam poslati broj financijske službe FNVC-a i kontakt osobu koja je nadležna oko izvještaja i visoko pozicionirana u FNVC-u.

Ako Vam ta osoba potvrdi moje navode, Vi nam to potvrdite na forumu.

Dogovoreno kolega ????

kad netko ovoliko navlači čini mi se da želi brzo izaći!

ne znam jesam li u pravu al mi se tako čini….

vrijeme će svoje pokazati………….sigurn sam.

I ja mislim da je drvar u bilanci (vidjeti dugotrajna financijska imovina).

Dakle, tu nije bitna konsolidacija nego revalorizacija. Revalorizacija bi dala i znatno veći book nego što se ovdje navodi. Računajte hotele (100.000 EUR soba), depadanse, kampove, poslovnjak u Škorpikovoj i Ulic grada Vukovara, pogone u Čabru, Karlovcu itd. Vidjet ćete da je trenutna knjigovodstvena dugotrajna materijalna imovina smiješna u odnosu na tržišnu vrijednost.

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

Znanac, bilo bi dobro da provjeriš što je to dugotrajna fin. imovina kod Finvesta ako misliš da nije Drvar.

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

Ponavljam ponudu: AKO MISLITE DA JE FNVC DRVAR U BILANCI FNVC-a DOBIT ĆETE NA PRIVAT BROJ TELEFONA OSOBE IZ UPRAVE FNVC-a KOD KOJE ĆETE TO MOĆI PROVJERITI.

Od Vas želim samo da onda da rezultate tog razgovora prenesete na forum.

Dakle ja tvrdim da FNVC Drvar nije, niti je ikada bio u bilanci FNVC-a pod bilo kojom stavkom, a Vama dajem mogućnost provjere mojih riječi. Čak možete to i sami provjeriti uz malo sreće.

PONUDA STOJI OTVORENA !!!

Očekujući Vaše privatne poruke srdačno vas pozdravljam.

Za slijedeći tjedan najavljen je godišnji konsolidirani izvještaj za 2006 godinu tvrtke FNVC ( u koju će ući i FNVC Drvar ).

Opet Vam stoji ponuda da me kontaktirate putem privatnih poruka kako bi isto mogli provjeriti i u FNVC-u i Hanfi.

Prema neslužbenim informacijama BV dionice kretati će se između 1020-1060 kuna.

New Report

Close