FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svaka čast, stvarno cijenim trud. Ali ovo opet neće rasti. Ima dionica koje jednostavno nikad neće rasti. A s druge strane ima dionica koje probijaju sve rekorde. Čini mi se da ću odsad ulagati isključivo po preporukama kolege plavog, čovjek zna nanjušit što će i koliko rasti. Svaka čast

Hell is Empty and all the Devils are Here

haha dobar…

ali Budd i FNVC će jednog dana potegnuti [smiley2] – do tada vrti Plavog pa se vrati Znancu – samo izbjegavaj RBA

nema mi druge nego se zae..ti

haha dobar…

ali Budd i FNVC će jednog dana potegnuti [smiley2] – do tada vrti Plavog pa se vrati Znancu – samo izbjegavaj RBA

kako da ga izbjegnem kad je u svakoj jednoj dionici[smiley1]

Hell is Empty and all the Devils are Here

Poštovani kolega Znanac, nikada nisam sumnjao u vaše procjene, jedino mi nije jasno zašto je tržište tako inertno, navala na FNVC će početi tek kad svi budu znali da je debelo podcjenjena. Jeli moguće da smo mi ovdje toliko ispred fondovskih mozgova ?! Izgleda da jest, pa i prinosi su nam viši.

[color=black][/color]

Obično je tako kolega Simpson. Često neke dionice nisu u fokusu, a onda naglo skoče. Recimo ja sam kupovao Marasku oko 300 kuna kad uopće nije bilo zanimanja za nju.

Slični scenarij će se dogoditi i FNVC. Samo treba biti strpljiv.

Evo recimo građevinari prošle godine nisu uopće bili u fokusu, a pogledajte gdje su sad.

Izvještaj će nadam se biti do 16.00h.

Pozdrav

Izvještaj FNVC-a 1q objavljen na Crosecu.

Katastrofa.

Komentari na izvješće?

Katastrofa.

Što je katastrofa, budite malo jasniji please ?

[color=black][/color]

Čekajte, to je ono koje nam je Znanac postao neki dan na forumu, znači sada izašlo na crosecu…
Valjda mi biti čekamo kons. za 2006.???[smiley4]

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

Čekajte, to je ono koje nam je Znanac postao neki dan na forumu, znači sada izašlo na crosecu…
Valjda mi biti čekamo kons. za 2006.???[smiley4]

Tako je, čekamo konsolidirano, a i izvješće za FNVC Drvar. 1Q 2007 je stara informacija, iako je tek sad službena.

Još nisam dobio izvješće,ali otprilike je ovako.

Kapital i rezerve FNVC-a Drvar je 62.4 mil KM * 3.76 ( tečaj u kunama ) * 0.6668 ( udio FNVC-a u FNVC Drvar )

Dolazimo do cca 160 mil kuna imovina FNVC-a u FNVC Drvaru,

što nam daje book FNVC-a od cca 1050 kuna.

Ova računica može odstupati +- 5% ( vidjet ćemo kad dođe izvještaj )

Naravno riječ je o nerevaloriziranom booku.

New Report

Close