Da!. Pardon! Već sam lud od brojeva…[smiley4]
Ponavljam sve ovisi o recimo jačem igraču tipa neki equity fond koji ima za sada manje kapitala, tako da bi mu se ulazak u ovu dionicu sa malim free floatom te njen eventualni rast odrazio na njegov postotak ,te bi bu se isplatio ulazak…
Naravno ako bi se glavni iz top10 počeo iskrcavati , vjerovatno bi i drugi zagrizli…
Sve u svemu , ne bi bilo loše…
P.S. Ovaj skrbnički HPB mi strašno ide na živce… Na nizu dionica (pa tako i ovdje) kreira svoju politiku manipuliranja cijenom, bilo konstantom kupo’prodajom u kratkom roku ili možda smatraju da njihovo ime čim vidimo u top10 ima težinu koja utječe na sve nas…[smiley3]
Nemojte se previše zabrinjavati. U srijedu ćete vidjeti čiji je ovaj nalog od 900 komada ( obzirom da je jednim dijelom gricnut ). Prema svemu sudeći trebao bi biti gdina Hrešća jer je on jedini smanjivao pozicije a ostali povećavati.
Međutim u prvih 10 je 94,11% dionica i free float je jako mali. Jedan dan sa većim prometom i nema više zaustavljanja. Čak i ako dođe do korekcije FNVC je jedna od najsigurnijih luka. Ako ovaj tjedan bude objavljen izvještaj ( tj. izvještaji 2006 kons. i 1q 2007 ) u svakom slučaju idemo gore.
Zapamtite da je drugi na listi Raiff EQI fond ogroman fond sa velikim kapitalom, a tu su Floki, Aureus, skr. Aureus….
Zar mislite da dionica ne vrijedi, da oni ne bi davno napustili istu.
Timing je u ovoj dionici sve. U pravom trenutku kupiti i uskočiti u zadnji vlak do 1000.
markoc5:
”
kako znate da je hanfa stisla vlasnika…..pa možda ovo sad čitaju te se smijulje…ima još podosta poduzeća koja nisu objavila fin. izvještaje pa ništa……..neka i po par god……
”
Evo, ja sam telefonski kontaktirao HANFU i rekli su mi da se izvještaj očekuje, uz napomenu da bi mogao biti na ZSE-u do kraja dana. ( naravno ovisi i o brzini ZSE-a )
prošlo četri dana ali pokazuje se nemoć hanfe da natjera poduzetnike da objave izvještaje…[smiley16]
…
prošlo četri dana ali pokazuje se nemoć hanfe da natjera poduzetnike da objave izvještaje…[smiley16]
A i pokazuje se stav vlasnika prema dionicarima…
A i pokazuje se stav vlasnika prema dionicarima…
Loša reputacija nikome ne koristi, i prije ili kasnije svakoga sustigne. U Hrvatskoj možda danas dobar glas nije na cijeni, ali sve dođe na svoje.
Loša reputacija nikome ne koristi, i prije ili kasnije svakoga sustigne. U Hrvatskoj možda danas dobar glas nije na cijeni, ali sve dođe na svoje.
Problem je ovdje sto losu reputaciju placamo mi – mali dionicari.
goranfr:
”
”
Problem je ovdje sto losu reputaciju placamo mi – mali dionicari.
Šteta što mediji šute o takivm temama, recimo jedan Poslovni bi mogao pisati kako mehanizmi koji su postavljeni ne funkcioniraju (ima uz ovaj još primjera).
Pa što ste se tako uzbudili ?
Ajde evo Vam izvještaj da se malo smirite. Naravno opet exclusivno kao i obično.
Pozdrav i g..c,g..c !!![smiley2]
Nema tu kruha / sudeći po FI /, nego prodaj ti to braco i kupi Rnaf ili Rfum. Tamo su barem rusi pa znaš na čemu si.[smiley1]
Nije ni čudo da se prodaja samo gomila.
Nema tu kruha / sudeći po FI /, nego prodaj ti to braco i kupi Rnaf ili Rfum. Tamo su barem rusi pa znaš na čemu si.[smiley1]
Slažem se. Loše, vrlo loše