FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li još puno do izvješća Papa Štrumpf?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Kolko vidim na Finvestu ništa novo! pa po lojtrici gor pa po lojtrici dol!

Uvjek sam mislio da ako veliki umjetno drže nižu cijenu – pametni kupuju i poslije kapitaliziraju.
Zašto ovdje nije tako ? Izgleda da je premalo pametnih.

[color=black][/color]

Moram da se pohvalin kako sam jucer kupio po 680kn[smiley13]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ova dionica ima cikluse od 630 – 680 i tako svakih par tjedana. Na ovome se da zaraditi, ali ne treba očekivati velike prinose. Ovo je siguran ulog ko čarapa

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ova dionica ima cikluse od 630 – 680 i tako svakih par tjedana. Na ovome se da zaraditi, ali ne treba očekivati velike prinose. Ovo je siguran ulog ko čarapa

Samo da nebi bilo rupe na carapi [smiley13](nema zluradosti, i sam sam imaoc dionice).

Do kraja godine realno je barem 850-900, pa to i nije loše.

[color=black][/color]

istina je da ima cikluse, samo kad probije 700kn, neće se biti tako lako opet ukrcati, pogotovo ne na ovim razinama

[b]Ima se![/b]

istina je da ima cikluse, samo kad probije 700kn, neće se biti tako lako opet ukrcati, pogotovo ne na ovim razinama

700 kn je vec bilo probijeno

ANASTASIA JE OTISLA!

Ljudi mi se moramo organizirati u Udrugu dioničara. Ovako više ne ide ………………..[smiley7]

Kad prodreš plitko, na jakom si terenu

Ma samo treba jedan fond malo jače zagristi, tako da se ne može kontrolirati cijena malim količinama i to je to…
Brzo bi cijena bila sa tri znamenke, fundamenti za to postoje zato računam da će se to desiti do 1.7.[smiley9]

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

ovo je definitivno dionica za strpljive…kako stvari stoje, ni izvješće(ma kako dobro bilo) neće potaknuti bitniji rast..
kolega borg..riječi Vam se pozlatile..

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Ma samo treba jedan fond malo jače zagristi, tako da se ne može kontrolirati cijena malim količinama i to je to…
Brzo bi cijena bila sa tri znamenke, fundamenti za to postoje zato računam da će se to desiti do 1.7.[smiley9]

cijena je troznamenkasta, valjda mislite da će uskoro biti četveroznamenkasta.

New Report

Close