Ja sam se danas ukrcao, a vi kako hoćete. Nemojte da vam se desi da poslije kupujete na 800 i 900 kuna i mislite kako ste super prošli. Kad stigne izvješće biće vam “too late”.[smiley2]
Tako sam ja gledao IGH dok mi prolazi ispred nosa.
Stara priča. Pa da je dobit 1 milijardu kn, opet ništa se tu desilo nebi
15 minuta poslije: 670,00 14 675,00 70 679,50 60 679,98 22 679,99 50
Nije ovo loše … nek bježe!
Evo novih soma komada na prodaji. Jel to Gosp. Filipović ili gosp. Znanac?
Gdin Hrešć kao što će se vidjeti. Danas ćete moći vidjeti ko je kupio onih 600 komada u jednoj transakciji u ponedjeljak. Po meni Raiff EQI ili Aureus.
Suludo je prodavati FNVC na ovim cijenama od početka godine. Tvrtka koja posluje sa solidnom dobiti se prodaje na 80% booka. Unutra su 2 fonda, Floki i mislim da će danas ili sutra i Zimzi biti u prvih 10.
No, pričekajmo izvješće pa da vidimo onda tko ima najbrži prst.
budd:
”
Evo novih soma komada na prodaji. Jel to Gosp. Filipović ili gosp. Znanac?
”
Gdin Hrešć kao što će se vidjeti. Danas ćete moći vidjeti ko je kupio onih 600 komada u jednoj transakciji u ponedjeljak. Po meni Raiff EQI ili Aureus.
Suludo je prodavati FNVC na ovim cijenama od početka godine. Tvrtka koja posluje sa solidnom dobiti se prodaje na 80% booka. Unutra su 2 fonda, Floki i mislim da će danas ili sutra i Zimzi biti u prvih 10.
No, pričekajmo izvješće pa da vidimo onda tko ima najbrži prst.
Ja se u potpunosti slažem s vama. Čak mislim znatnije ući danas opet u FNVC (četvrti put). Samo je pitanje hoće li se išta desiti više. Osobno, vjerujem da je realna vrijednost cca 1200 kn (bez obzira na BV)
Kako komentirate ovaj izvijestaj objavljen na sluzbenim stranicama HANFE
http://www.crosec.hr/jik/firma7.asp
Pozdrav
Pa recimo izvještaji za 2006 konsolidirani i 1Q 2007, a mislim da u slijedeći petak završava dodjela bespovratnih poticaja. Ja osobno mislim da FNVC vrijedi 2 konsolidirana booka i sasvim sigurno ga neću prodavati do kraja godine.
To je stari nekonsolidirani izvještaj. Ali dobro je povećanje aktive, ulaganja u objekte ( nova zgrada na Jankomiru ) i naravno povećanje kapitala i rezervi tj. booka u prošloj godini.
Hvala na komentaru ,
Objektivnosti radi bilo bi u redu dodati i one lose stavke . Znam da nije profitabilno ali je postenije i vise ce cijeni.
Pozdrav
A koje su loše stavke kolega ???
Rezultat 4Q je negativan zbog ulaganja, prihodi su recimo rasli. Ukupan financijski rezultat je pozitivan.
Pa i nema baš loših stavki u izvještaju.