FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo koliko sam upoznat do petka bi trebao izići izvještaj FNVC-a za 1Q 2007 godine. Postoji velika mogućnost da iziđe i konsolidirano izvješće za 2006 godinu ( a što bi to značilo ne treba ni spomenuti )

Evo i jedan dio maila od Hanfe oko izvještaja:

Poštovani,

Agencija za nadzor financijskih usluga (dalje:Agencija) zaprimila je
elektroničkom poštom Vaše pitanje vezano uz dostavljanje tromjesečnih
financijskih i poslovnih izvješća (dalje: izvješća), društva Finvest corp
d.d., Čabar, odnosno zašto društvo ne dostavlja izvješća u zakonu propisanom
roku Zagrebačkoj burzi d.d. Zagreb (dalje: Burza), te razlog zašto nisu
konsolidirana.

Kako su Vaše tvrdnje uz dostavljanje izvješća izdavatelja Finvest corp d.d.
točne, Agencija je poduzela potrebne mjere prema izdavatelju, a isto tako i
prema Burzi.

S poštovanjem

Ksenija Veseli, Hanfa

Eto to je za sada to. Sutra bi trebalo biti vidljivo tko je u ponedjeljak skupio onih 600 komada u jednoj transakciji.

Na kraju evo i trenutan odnos na FNVC ( nije tako loše, samo da nema ovog naloga na 665 ) !!!

Što da Vam kažem nego: G..c,g..c !

[smiley2]

Biti će i više nego dobro ako izađe konsolidirano,…

Nego meni jedna stvar nije jasna, kako to da FI ima na CROSEC-u,a burzi nije dostavljena xls inačica na čitavom nizu dionica…
U čemu je problem i zašto tu nema zakona…!?

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

Bojim se da bljedoliki MF više nema izbora, ovaj put će morati predati taj pergamnet od izvješća, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Evo koliko sam upoznat do petka bi trebao izići izvještaj FNVC-a za 1Q 2007 godine. Postoji velika mogućnost da iziđe i konsolidirano izvješće za 2006 godinu ( a što bi to značilo ne treba ni spomenuti ) Evo i jedan dio maila od Hanfe oko izvještaja: Poštovani, Agencija za nadzor financijskih usluga (dalje:Agencija) zaprimila je elektroničkom poštom Vaše pitanje vezano uz dostavljanje tromjesečnih financijskih i poslovnih izvješća (dalje: izvješća), društva Finvest corp d.d., Čabar, odnosno zašto društvo ne dostavlja izvješća u zakonu propisanom roku Zagrebačkoj burzi d.d. Zagreb (dalje: Burza), te razlog zašto nisu konsolidirana. Kako su Vaše tvrdnje uz dostavljanje izvješća izdavatelja Finvest corp d.d. točne, Agencija je poduzela potrebne mjere prema izdavatelju, a isto tako i prema Burzi. S poštovanjem Ksenija Veseli, Hanfa Eto to je za sada to. Sutra bi trebalo biti vidljivo tko je u ponedjeljak skupio onih 600 komada u jednoj transakciji. Na kraju evo i trenutan odnos na FNVC ( nije tako loše, samo da nema ovog naloga na 665 ) !!! Što da Vam kažem nego: G..c,g..c ! [smiley2]

ako ja ovo dobro shvaćam ti si radio posao koji je trebala odraditi gđa. Ksenija iz HANFE.
a šta bi bilo da joj nisi pisao. KATASTROFA

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Na kraju evo i trenutan odnos na FNVC ( nije tako loše, samo da nema ovog naloga na 665 ) !!! Što da Vam kažem nego: G..c,g..c ! [smiley2]

Sve su to minorne količine, čeka se neki veći igrač da sve to pokupi, tek onda bumo vidli koliki će biti skok.

[color=black][/color]

ako ja ovo dobro shvaćam ti si radio posao koji je trebala odraditi gđa. Ksenija iz HANFE.
a šta bi bilo da joj nisi pisao. KATASTROFA

Dobro si shvatio. Ja sam pisao mail Hanfi i dobio brzi odgovor. Ako izađe konsolidarano izvješće mislim da bi prema mojim procjenama nekonsolidirani book Finvesta trebao biti oko 1650 kuna. E sad ostaje da vidimo reakciju kad izađe izvještaj. Moguće da prvo dođe izvještaj za 1Q a tek onda konsolidirani za 2006 godinu.

Biti će i više nego dobro ako izađe konsolidirano,…

Nego meni jedna stvar nije jasna, kako to da FI ima na CROSEC-u,a burzi nije dostavljena xls inačica na čitavom nizu dionica…
U čemu je problem i zašto tu nema zakona…!?

Ovo je interesantno, Znanac je zatražio mailom očitovanje od Hanfe, a upravo jutros sam ja zatražio pojašnjenje od Zagrebačke burze prije nego sam vidio njegov post. Dobio sam i odgovor:
“Poštovani,

Društva su obavezna dostaviti izvješća Zagrebačkoj burzi, no pritom nema
veze između HANFA-e, FINA-e i Burze.

Ako je izvještaj u JIK, a na stranicama Burza ga nema to znači da je
isti dostavljen Komisiji, tj HANFA-i ali ne i Burzi.

Razlika je u činjenici da Burza nema mogućnosti sankcionirati Društvo
zbog nedostave izvješća, što HANFA kao regulator može te otud i razlika
u redovnosti dostave jednima i drugima. Burza može samo opomenuti Društvo.

S poštovanjem,

Ivan Kolar

Voditelj odjela uvrštenja ”

Izgleda da su mali dioničari počeli bivati malo aktivnijima, što je nakada zastupao i Benjamin Graham (kasnije je odustao jer nije uspio puno postići-nadam se da mi hoćemo barem da dobijemo izvješća).
U svakom slučaju sad znam kome mailati kada ne bude izvješća.
Što se konsolidiranih izvješća tiče, Filipoviću to sigurno ne odgovara (malo van, oplodi novac, vrati se u FNVC za koji on najbolje zna da vrijedi… sve dok ga netko ne prisili da i ostalima pokaže koliko to vrijedi).

Tako je!

Nama malima ostaje pritisnuti HANFU, jer ako je hanfa pritisnula nas preko brokera novim pravilnikom protiv manipulacija na tržištu, i tu imaju vezu HANFA, brokeri,burza.. Onda bi bilo u redu ida postoji veza HANFA, CROSEC (jik), D.D. društva, burza u smislu dostave svim institucijama tražena FI…
U protivnom bi bilo licemjerno da burza nema FI (niti istrument prisile), a ona je ta koja drži d.d u JAVNIM dioničkim društvima a nema izvještaj o poslovanju tako da onda JAVNO baš i ne stoji kao epitet…

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

Po svemu sudeći kreće. Bilo je i vrijeme.

Vjerovatno je već netko upoznat sa rezultatima, pa skida prodaju.

K/P 2053/1426

Nije loše, kao ni promet. Moglo bi to danas potegnuti i do……….

U privitku stanje i transakcije.

Kad će bosanac dati izvještaj da se stignem ukrcati ako krene?

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Sad nam samo treba okidač … ako izleti danas FI po našim očekivanjima i nadama to bi moglo bit to!

New Report

Close