FNVC (Finvest Corp d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska FNVC (Finvest Corp d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo prodaje:

683,00 360
691,00 15
692,90 50
692,91 9
692,95 45

Pojavilo se 360 komada na 683 Kn,
Izgleda da je opet bila lažna uzbuna.

Deseti dioničar je vratio onaj nalog koji je prije bio od 410 komada ( znači da je prodao 50 komada ).
A što je tu je. Vremena imamo dovoljno. Godina, dvije,tri,……..deset[smiley2]

Ne može uvijek biti sve idealno.

E da imamo opcije sad bi ja zaradio a uvaženi kolega izgubio

i dalje kažem da ide dolje.

Previše ljudi predugo čami u Finvestu i prodaja će se nagomilavat
tako da nema teorije da probije 700.

I ja čamim i čekam već dugo i neću prodavat ispod booka al
čini mi se da će se jo dugo ponavljat scenarij 650-700-650-700 itd

I ja čamim i čekam već dugo i neću prodavat ispod booka al čini mi se da će se jo dugo ponavljat scenarij 650-700-650-700 itd

onda nam nema druge nego dokupljivat

[smiley2]

a čuj marcipane kojom taktikom misliš dokupljivat. jel gric gric? daj lupi po asku, ko muško

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

a čuj marcipane kojom taktikom misliš dokupljivat. jel gric gric? daj lupi po asku, ko muško

kad se radi o dionicama, više volim taktiku kad mene lupe na bidu!

[smiley2]

I ja sam kad se radi o dionicama mazohist. Više volim kad mene lupaju

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

nažalost, moram konstatirati da sam neki dan bio u pravu, igre bez granica se na FNVC nastavljaju…dokle to ide pitam se..

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

nažalost, moram konstatirati da sam neki dan bio u pravu, igre bez granica se na FNVC nastavljaju…dokle to ide pitam se..

Drugi put kada budeš bio isto tako siguran da si u pravu onda odigraj na tu kartu i prodaj na 690 ili 700 a poslije kupi po 650… U tome ti je čar igre.
Iako bih te upozorio da takve špekulacije u manje od 50 % slučajeva dobro prođu, barem u mom slučaju… Na kraju kad zbrojiš živce i novce bolje je mirno čekati da dionica naraste… Na kraju krajeva u zadnjih 6 mjeseci (od kada je ja imam) išla je gore nekih 30-35 %. Ako do kraja godine ode još toliko to je odličan prinos a FNVC je jedno od manje rizičnih ulaganja. Ja mislim da veći prinos od toga nije niti potreban (barem za moj ukus…)

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Evo da glasamo za kolko dana će nazad na 650 ! ja kažem 3 dana — u petak zaključna ispod 660

Nažalost , ipak su se moja predviđanja od neki dan ostvarila.
Tako je to s Fivnestom!

Sandra svaka čast !!!

Daj neku prognozu za FNVC, ali nemoj opet negativnu.[smiley2]

Ako može po narudžbi oko 750 kuna.

Toliko prilika za jeftin dokup da čovek bankrotira[smiley2][smiley2][smiley2]

New Report

Close