Fižulići, odlučio sud, moraju dati ponudu za preuzimanje

Naslovnica Forum Komentari članaka Fižulići, odlučio sud, moraju dati ponudu za preuzimanje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Da li bi ponuda trebala vrijediti samo za dionice koje od trenutka nastanka obveze objavljivanja javne ponude nisu mijenjale vlasnika?


Da li bi ponuda trebala vrijediti samo za dionice koje od trenutka nastanka obveze objavljivanja javne ponude nisu mijenjale vlasnika?

Ne..vrijedi za sve dionice
Ne bi se trebalo zaljetati unutra samo na osnovu ove informacije
I kamensko je u obavezi pa šta..
Imaš na Zse popis svih društava u obavezi..dobar dio ih je pred stečajem a nekima ponuda stoji od 2006
Ne postoji nikakva zakonska obaveza koja propisuje rok davanja
Imaš samo onu kaznu od mil. kuna i to je to

sijem žito raste grahorica

Ha, to je ta vijest! Zato se ovih dana cijena srusila na all time low. Sada su jasniji oni veliki nalozi na asku. U ovoj drzavi presude sudova se znaju od prije (sjetimo se najnovijeg slucaja sa Polancecom)

Trenutna cijena je tek neznatno presla 50kn, Stoga je ovo jos uvijek best buy! [thumbsup]
Mogu reci da mi je iznimno drago sto sam kupovao po ATL.


@lime

Ona kazna od mlijun kuna je bila prije 3 godine. Naravno da postoji zakonska obveza, nije to bezveze zavrsilo na sudu. Sto se tice ostalih drustava, to ste dobro rekli, dobar dio ih pred stecajem, ali kod Magme je situacija bitno drugacija. Magma je daleko od stecaja, ona samo i jedino trenutno losije posluje ali to je odraz pada kupovne moci i opcenito recesije. Zato kod Magme bi se uskoro cijena trebala podici daleko vise od trenutnih 50-ak kuna.

Koliko ulagaci u to vjeruju vidi se po dosadasnjem obujmu trgovine, u prvih sat vremena vise od 2000 komada. Onaj tko prati trgovanje Magme zna da je to iznimna likvidnost u odnosu na prosla razdoblja.
Danasnji dnevni limit je 51,74kn. Cijenu ionako kontroliraju fodnovi, tako da se danas nista spektakularno nece dogoditi. Ali vec slijedeci tjedan bi moglo.

Lp

New Report

Close