Fijasko aukcije: Država tražila 400 milijuna kuna, stigle ponude za svega 20 milijuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Fijasko aukcije: Država tražila 400 milijuna kuna, stigle ponude za svega 20 milijuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

…To Hrvati samo misle da im trebaju!

Hrvati kao prvo generalno ne znaju zivit niti odgajat djecu. Drugi problem je sto ulazu u stvari umjesto u znanje,a treci problem sto su starci svakome ostavili ili vecini neki komad zemlje,stana … Pa se to proda, pojede i… Nadalje kad toga nestane ,a ne znaju zivit u skladu s mogucnostima onda su tu banke. Kad se Hrvati nauce zivit od onoga sto zarade banke im nece trebat.Do tada i da nema banaka naci ce kakvog kamatara jer Hrvati generalno ne zive za sutra nego danas.Daj sta das pa makar i 10% misecno.
[/quote]

Frankie, molim te izjasni se?

Da li Hrvati trebaju banke ili ne?

Naročito zbog toga (što i sam kažeš) da se za 10 % mogu zadužiti i kod MILE kamatara, a uopće ne plaćaju obradu kredita!

Pa jesi ti slijepo pored zdravih ociju? Pa 90% RVata ide stopama drzave i dizu kredite ko da nema sutra stoga im ocito trebaju,a kad banaka ne bude jer bi im ti digao porez na 70,80,90,100,200% onda ce kod Mile i Mate na 10% MJESEČNO!!!
CItaj s razumjevanjem sta pisem Bog te pomoga.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

@hesenfefer
treba li Hrvatima električna energija?; pa ima parnih kotlova kod MILE…
Svašta se može pročitati na ovom forumu, nevjerojatno!!

@hasenfeferu
Sto mislis kako ce ovo zavrsit i tko ce platit na kraju??? Osobno nikad ne bi stavio lipe na ovoga Lalu jer kad ga vidis jasno ti je koliki su mu dometi.

http://www.jutarnji.hr/hnb-potrosio-268-3-mil–eura-braneci-tecaj–banke-predale-ustavnu-tuzbu/1428989/

Pa jesi ti slijepo pored zdravih ociju? Pa 90% RVata ide stopama drzave i dizu kredite ko da nema sutra stoga im ocito trebaju,a kad banaka ne bude jer bi im ti digao porez na 70,80,90,100,200% onda ce kod Mile i Mate na 10% MJESEČNO!!!
CItaj s razumjevanjem sta pisem Bog te pomoga.

Frankie ajde molim te lijepo s razumijevanjem čitaj što sam napisao.
70 % poreza je samo ako će i dalje kamatariti Hrvate.

Ako banke stave 0,5 % kamata na stambene kredite, i 1% na nenamjenske kredite mogu im se svi porezi staviti na 0,05% ili ih uopće osloboditi svih poreza i naknada.

Da li ti je sada jasno?

A kome se ne sviđa LA PAPA!

@hesenfefer
treba li Hrvatima električna energija?; pa ima parnih kotlova kod MILE…
Svašta se može pročitati na ovom forumu, nevjerojatno!!

Ajde molim te čitaj pozorno.

Mile je kamatar s 10 % kojeg pozna Frankie.

On ga je spomenuo. Ja nemam veze s Milom, niti posuđujem novce od kamatara.

Makar se zvale banke.

Tako da se i dalje čudite.

Inače ima kod HANSA po 2%, kad me već vučete za jezik.

hasanfafer :

I tako Podgrađani izgradiše ogroman kokošinjac u koji su stale sve kokoši grada.
Svaka kokoš je dobila svoj faktor, da bi ih vlasnici mogli razlikovati.
Ne daj Bože, zamijeniti.

Na kraju krajeva, svaki vlasnik i vlasnica poznaje svoju kokoš!

Po danu su bile u ograđenom prostoru, a noću u kokošinjcu.

Danju ih je čuvao jedan zaštitar, a noću dva.
I to jedva nagovoriše Vlastelina ZBrdića. Kako su prihodi opali, želio je smanjiti troškove na najmanju moguću mjeru.
On je htio ugraditi najnoviji sistem dojave s dva kolutura. Najnovija Leonardova igračka.

Po danu su bile u ograđenom prostoru, a noću u kokošinjcu.

Svi su se nadali, sigurni od Lisca i ostalih lisica.

Jer Podgrađani si više nisu mogli priuštiti da koke ne nose jaja.

.

…Mile je kamatar s 10 % kojeg pozna Frankie.

DEcko ti si stvarno ogranicen. Ako ne mozes povezat sto bi bilo da se po tvoju oporezuju banke jasno da nikad shvatit neces. A jasno da poznam kamatare, pa ne zivim na Marsu ko ti. Zadnjih godina im je špao posal,ali udrite porez bankama od 70,100,200% pa ces vidit kako ce poduzetnstvo ponovno krenit. A vidit cemo kako ce zavrsit i prica sa frankom. Evo eura na 7,65 a drzava brani tecaj,a jos uvijek dosta turista. Bit ce zanimljiva jesen.

….Frankie ajde molim te lijepo s razumijevanjem čitaj što sam napisao.
70 % poreza je samo ako će i dalje kamatariti Hrvate…

Tako je kapital je inace blesav pa ce trpit to. I bit ce papa pa ces vidit kako ce onda Rvati mise placat da im se banke vrate. A glasaj za zivi zid pa ces u bankama uzimat koliko ti treba i nista neces vratit. Kakva djeca ovdje pisu ovo je stvarno nevjerojatno. Koliko ti imas godina???

…Mile je kamatar s 10 % kojeg pozna Frankie.

DEcko ti si stvarno ogranicen. Ako ne mozes povezat sto bi bilo da se po tvoju oporezuju banke jasno da nikad shvatit neces. A jasno da poznam kamatare, pa ne zivim na Marsu ko ti. Zadnjih godina im je špao posal,ali udrite porez bankama od 70,100,200% pa ces vidit kako ce poduzetnstvo ponovno krenit. A vidit cemo kako ce zavrsit i prica sa frankom. Evo eura na 7,65 a drzava brani tecaj,a jos uvijek dosta turista. Bit ce zanimljiva jesen.
[/quote]

Frankie ja sam ograničen. A ti nemaš kredite, a poznaješ kamatare?
pa što se brineš toliko za te Hrvatske banke?

Što si vlasnik?

Lijepo ih preseli u Austriju, NJEMAČKU, Italiju, pa ćeš imati veći profit nego u Hrvatskoj!

I opet ne čitaš dobro.

Ako banke stave 0,5 % kamata na stambene kredite, i 1% na nenamjenske kredite mogu se uopće osloboditi svih poreza i naknada.

Znači ja sam protiv poreza na banke, ako banke posluju u Hrvatskoj kao i vani.

….Frankie ajde molim te lijepo s razumijevanjem čitaj što sam napisao.
70 % poreza je samo ako će i dalje kamatariti Hrvate…

Tako je kapital je inace blesav pa ce trpit to. I bit ce papa pa ces vidit kako ce onda Rvati mise placat da im se banke vrate. A glasaj za zivi zid pa ces u bankama uzimat koliko ti treba i nista neces vratit. Kakva djeca ovdje pisu ovo je stvarno nevjerojatno. Koliko ti imas godina???
[/quote]

Zanimljivo kako ishlapljeli starci ovdje pišu i ne vide da se Svijet mijenja.

I opet, Hrvatskoj ne trebaju strane ni domaće banke jer se onda neće zaduživati.

A onda neće biti o nikom ovisni.

Nisam vidio da su banke nešto uložile, osim u pojedince kojima su davale ogromne kredite, a za to uzimale zemljišta i tvornica hrvatskih ljudi.

Pa recimo Karamarko nakon 4 godine predstavi plan koji uopće gospodarske mjere kojim će to postići.

Vi mene možete zvati djetetom koji piše na forumu, ali on se bori za premijersku fotelju.

Krajnje je vrijeme da postane ozbiljan jer će izgubiti ove izbore.

I kaj ste tako nervozni?

Imate menstruaciju?

PA ne treba Hrvatskoj ni struja. Da nema HEPa gledali bi pod sterikama i lozili parkete u dnevnom boravku. Sve je stvar prilagodbe. Moze se bez puno toga. Moze se i bez 300 miljardi drzavnog duga,ali ne ide. A kad ne bude banaka ici ce. Cim se ne isplate prve penzije i sve ostalo stane. Za ovo postic treba bankama uzest sve i ne samo bankama nego svakome tko zaradjuje. Bravo hasenfefer pravi si SKOJevac. Da te nema trebalo bi te izmislit. POdrzavas li ovo oko franka??? Jasno da da. Zato je kurs prema euru 7,65 danas. A jos nismo ni poceli.

New Report

Close