hahaha počela je osveta banaka 🙂
Baš me zanima tko će prvi popustiti … 🙂
Mozda da propisu zakon obvezu da se kupuju trezorci?!
gdje su sada huškači na banke? kretenskih li ljudi, a država im podilazi. ne shvaćaju da država, a time i oni (nemojmo se zavaravati, bez države 70% biznisa u RH bi propalo istog trena) žive od love banaka.
Milano i Beč ne daju novac frankovcu Lalovcu
a ovo je tek početak. svatko mora znati da se banke mogu i povući sa tržišta a onda na njihovo mjesto dolaze banke sumnjive reputacije. tako je bilo u nizu država. i što onda? znači jedino razumno rješenje je razgovor jer i nakon rata se razgovara o miru.
a banke žive od države. Lalovac će novac nabaviti a umjesto naših banaka zaradit će netko drugi. Možda je došlo vrijeme za narodne obveznice.
mogli bi malo regulirati i one lihvarske naknade. možda ne bi bilo loše opet dopustiti isplatu plaća u kešu. kakva je to plaća ako ti dio banka uzme po defaultu i na to ne možeš utjecati. čisto pogodovanje određenim lobijima.
Možda je došlo vrijeme za narodne obveznice.
ha ha da tako će to završiti, preko noći zakon po kojem se 50% štednje građana pretvara u narodne obveznice. kao solidarni prilog običnog čovjeka herojskoj borbi vlade za oslobođenje lalovca i kolega od lihvarskih kredita.
… Možda je došlo vrijeme za narodne obveznice.
Ovo se jedino moze napravit na silu jer ne znam ko bi lud ulozio u obveznice jedne ovako uredjene drzave. Jedini nacin za te obveznice bi bio ovaj sto je napisao kolega gorgijea tj. da drzava donese zakon kojim sva stednja u bankama preko noci postane jedna velika drzavna obveznica. Ljudi jednostavno ne razume da je stednja zlo i zato ih Lale treba prosvijetlit i makar silom izvest na pravi put za njihovo dobro. Pretvorit stednju u obveznice,a kad ljudima zatrebaju pare neka dizu kredite u bankam. Pa zato je drzava i rijesila pitanje svicarca da ljudi lakse dizu kredite kad im treba. Ali stednja!? To nikako. Svi znamo kako zavrse stedise na kraju. Umru u najvecoj bijedi jer ih recesija pojede. Po meni je ovo jedini ispravan nacin. Narod ne zna,ali za to je tu Partija koja misli za njih.
bankama treba lijepo podignuti poreze za 70 %.
Pa kojoj banci ne odgovara, neka lijepo otiđe iz Hrvatske.
Uostalom, zna se da su vlasnici “stranih banaka” “Hrvati”, udbaši.
Mislim da Hrvatima neće faliti, možda samo njihovim vlasnicima.
Treba lijepo na tržište uvesti muslimanske i indijske banke. Kako će muslimani postati naša najveća manjina (Srbi postaju nevažni), ne vidim razloga da se to ne omogući.
Oni posuđuju novce s nula posto kamata.
Koliko posudite, toliko vratite.
Meni to izgleda pošteno i nimalo sumnjivo.
Muslimanske banke posuđuju samo muslimanima s 0% kamate.
Za ostale (nevjernike) je Muhamed drugačije propisao.