FED ubrizgao 630 milijardi dolara u sustav

Naslovnica Forum Komentari članaka FED ubrizgao 630 milijardi dolara u sustav

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa što nisu mogli to napravit na početku? Ili su planirali da vlada da 700, a onda oni ubrizgaju paralelno još 630 i time definitivno otlone strah.

Ili je ovo nekakva borba unutar sada, kao ako vi nećete dat, evo mi ćemo naštampati novce.

Obey Ferengi Rules of Acquisition

jučer su američki političari pokazali da su jako slični hrvatskim.svađaju se oko gluposti a bitn stvari im prolaze ispred nosa.ovo me podsjeća na rasprave o radu nedjeljom i praznicima.ipak su političari svih zemalja isti…..

u najmanju ruku zanimljivo…
Središnja država odbija plan a FED ga provodi ….monetarna i fiskalna politika u sukbu…..
ALi men i dalje zanima tko kupuje sve ove silne dionice i zašto ?????
vjerojatno jer se zna da će ovome doći kraj a oni koji su sad kupovali će postati još bogatiji i moćni

Kolega FerengiHr, američka središnja banka ubrizgala je 630 milijardi američkih dolara prije nego što je donji dom američkog parlamenta odbio usvojiti legislativu o kojoj se toliko priča.

Pohlepa špekulanta tjera da zauzme preveliku rizičnu poziciju. Taština mu ne dozvoljava da prizna grešku transformirajući ga u navodnog "dugoročnog investitora". Ali on to nije jer nitko ne zaslužuje nazivati se investitorom ukoliko je emotivan. Zato pamet u glavu: kupuj podcijenjene dionice i dobro diverzificiraj svoj portfelj.

Da, FED je ubrizgao novac prije, ali o tom novcu nije bilo puno riječi, barem ne tamo gdje ja pratim (CNBC, Bloomberg), a suma je značajna kao i ova od 700 milijardi. Moram priznati da mi je to mnogo čudno. Također mi je čudno da se o ovoj vijesti nigdje ne govori u stranim medijima.

Pošto FED ionako štampa novac, ovako iz vedra neba, odnosno imaginarne maglice, mogao je naštampat naprosto 1,5 triliona i da završimo tu priču… ionako onaj novac od 700 milijardi treba naštampati, tako da je učinak na inflaciju potpuno isti :))

Da, FED je ubrizgao novac prije, ali o tom novcu nije bilo puno riječi, barem ne tamo gdje ja pratim (CNBC, Bloomberg), a suma je značajna kao i ova od 700 milijardi. Moram priznati da mi je to mnogo čudno. Također mi je čudno da se o ovoj vijesti nigdje ne govori u stranim medijima.

Pošto FED ionako štampa novac, ovako iz vedra neba, odnosno imaginarne maglice, mogao je naštampat naprosto 1,5 triliona i da završimo tu priču… ionako onaj novac od 700 milijardi treba naštampati, tako da je učinak na inflaciju potpuno isti :))

New Report

Close