‘Facebookom za poduzetnike’ Maras će testirati nove zakone

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Facebookom za poduzetnike’ Maras će testirati nove zakone

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Viđe ti Marasa i Lalovca! Predvode nove vjetrove u okoštaloj Vladi RH.

Ova dva pustaju one tihe vjetrove. Znas one sta najvise smrde.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

dok oni sve testiraju pola države u blokadi, dajte testove za one koji su pokrali novac kroz PSN, od 01.rujna ne vrijede ni zadužnice , koje nisu u registru, al’ će biti neplaćanja i parnica, već po tko zna koji puta u ovoj državi uvode da vam instrument osiguranja plaćanja ne vrijedi pišljiva boba, o tome Maras želimo zakone i testove, boli njega ćela, on je svoje sve naplatio i to dvostruko

Dakle funckija vlade je da se zahebava po Facebooku i naplacuje porez.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Večernji:
ministar-maras-u-silikonskoj-dolini-cuda

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras gostujući ovaj tjedan u emisiji Otvoreno nesvjesno je možda dao dosad najslikovitiju kritiku vladine gospodarske politike. Silicijsku dolinu u Kaliforniji, koju trenutačno obilazi premijer, nazvao je “Silikonskom dolinom”. Učinio je to dvaput tijekom emisije, pri čemu ga nije pokolebao ni voditelj…

Mr. Silikonski… ministar za silikoniranje…hahahahaha obrtnici “blago” li je vama s ovakvom vanserijskom bundevom…Sretne li države koja ga nema.I takvi stručnjaci vode našu državu!?Imate “Transparent siikon” na Pantovčaku.
Cijelu Vladu poslat u javnu kuću da se nagledaju silikona.Kada bi dotični bio jedini koji nije dorasao problemima s kojima se (navodno) bori – ni po’ muke. Pa gotovo svi njegovi kolege u vladi su sličnog kapaciteta.Da li je silikone moguće ugraditi u glavu da nadopune mozak? U Zokijevoj vladi bi sigurno bilo kandidata…Marasova podsvjesna omaška odaje prikrivenu želju da više voli silikonske brežuljke od “tamo neke” beznačajne i manje vrijedne silicijske doline!?

http://www.vecernji.hr/hrvatska/ministar-maras-u-silikonskoj-dolini-cuda-964824

.

New Report

Close