Evo zašto prodaja Mercatora Agrokoru brine Slovence

Naslovnica Forum Komentari članaka Evo zašto prodaja Mercatora Agrokoru brine Slovence

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

3 godine dobavljačima garantira prodajni ugovor a poslje će Todo po svom…vjerojatno će najviše profitirati Srpske kompanije jer je tamo jeftinije proizvoditi a i najavili Su selidbu Leda tamo….nema Todo sentimenata prema nikome…inače ne bi.imao toliko carstvo. Pa u svojoj domovini je pregazio domaću konkurenciju bez pardona…skoro sve šta vrijedi drži.

PItanje : Navedite jednu firmu u Hrvatskoj koja bi bila u stanju kupiti Gorenje ?

Todorić je Jack Welch .

Jednostavno Slovenci bi htjeli lovu za Merkator i da ostane u njihovoj vlasti.
Oni bi se jebali a da im ne uđe.
Isto tako se odnose prema razgraničenju u Savudrijskoj vali , oni bi ju cijelu.
Isto tako su nam opljačkali lovu iz Ljubljanske banke – i njima je to normalno.

.

Pero7, da,oni bi.cijelu Savudrijsku valu ali to ne bi bilo moguće izvesti da nije hrvatskih Juda..prvo Račanov propali dogovor s Drnovšekom a onda katastrofalni pristanak Jadranke Kosor na arbitražu umjesto suda u Haagu ili za more u Hamburgu gdje bi to riješili za jedan dan u korist RH. RH bi lako mogla ostati bez mora a posto je Kosor prekršila Ustav trebalo bi je suditi i osuditi!

“Protiv prodaje slovenskog “trgovačkog bisera” izjašnjavaju se otvoreno i političari, pa je među ostalima izrazitu nenaklonjenost dolasku hrvatskog Agrokora u Sloveniju izrazio ministar vanjskih poslova Karl Erjavec, predsjednik Demokratske stranke umirovljenika (DESUS).”
——————————————
Takav strah nisu iskazivali kad su širili svoje pipke po balkanu?! Tada su se hvalisali svojim poslovnim sposobnostima.Kamo su jih te odveli vidi se najbolje,-danas!


"Protiv prodaje slovenskog "trgovačkog bisera" izjašnjavaju se otvoreno i političari, pa je među ostalima izrazitu nenaklonjenost dolasku hrvatskog Agrokora u Sloveniju izrazio ministar vanjskih poslova Karl Erjavec, predsjednik Demokratske stranke umirovljenika (DESUS)."
——————————————
Takav strah nisu iskazivali kad su širili svoje pipke po balkanu?! Tada su se hvalisali svojim poslovnim sposobnostima.Kamo su jih te odveli vidi se najbolje,-danas!

Ministar vanjskih poslova je iz stranke umirovljenika.

Ja se divim svakome ko investira tamo jedan cent.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Na Slovence ne treba previše trošiti riječi jer svatko bistar shvaća da nam nisu prijatelji. Uvijek kad mogu u prolazu će nas udariti u leđa čak i ako to njima ne donosi neku korist.
No smiješno je Agrokor veličati u nebesa jer kreditom kupuje drugu tvrtku i ima dug 2,5 milijardi EUR duga. Agrokor nema transparentno poslovanje i nigdje ne kotira na burzi, stalno se prikazuje kao sklop uspješnih tvrtki a na kraju nigdje dobiti a kupnja sva na kredit.

Znate onu narodnu poslovicu ?

Škrti plaćaju dvaput.

Todorić im je lani nudio 220 Eura za dionicu.
Odbili su ga.
Danas im je te iste dionice platio samo 80 Eura .
Škrti Janezi su popušili 140 Eura po dionici.

.

toda mi nikad nije bio simpatičan, ali sad kad je kupio SLO nacionalni simbol Mercator osmjeh mi ne silazi s lica čim se sjetim kako se janezi grizu od muke…a tek kako su bahato odbili ponudu od preko 200 EUR po dionici pa prihvatili novu od samo 80 EUR! nasadio ih je kao male bebe!
NEPROCJENJIVO!
[emo_palacg][emo_zloban][emo_palacg]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

nek i Slovenci vide kako je to propasti u Hrvatskoj režiji[emo_palacg]

Žalosna im majka.

[b]black magic[/b]

New Report

Close