Evo što Pupovac i Stanković misle o Kerumovim izjavama o Srbima

Naslovnica Forum Komentari članaka Evo što Pupovac i Stanković misle o Kerumovim izjavama o Srbima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Stanković provocira goste priglupim pitanjima…mogao je pozvat njegovu kćer pa ju pitat za kog bi se udala ako ga to tolko zanima. Podlo iskorištava iskrenost sugovornika a i sam je te nacije pa tim gore. SDSS se trebao obratiti voditelju zbog takvih pitanja

STANKOVIĆ ACA U SRBIJI VELIKA FACA JER NJIHOVE NIKADA NE CIPELARI :

Da Stanković voli “cipelariti” domaće goste, moglo se zaključiti iz emisije s Željkom Markić, Ružom Tomašić, Marinom Lovrić Merzel, Ninom Raspudić i tako dalje.
Ne čudi, stoga, što je u Srbiji, baš kao Vedrana Rudan, pronašao plodno tlo.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/109380-znate-li-zasto-je-aca-u-srbiji-velika-faca-zato-sto-njihove-goste-nikada-ne-cipelari-za-razliku-od-domacih.html

.

Reći jednoj dami da govori kao navijena znači imati nedostatak kućnog odgoja, te će se HRT i Stanković trebati ispričati Željki Markić

Stankovića po prvi puta netko od nadređenih putem bubice u uhu ili mahanjem iza kamere morao smirivati kako bi Željki Markić dopustio da bez njegovih upadica kaže što želi.

Već je upozoren da goste ne vrijeđa što ga je i danas zamolila smirena gošća ne mogavši na trenutke od Stankovićeve pjene doći do riječi.

Već niz godina gledatelji Hrvatske televizije navikli su na bezobrazluke, pristranost i neprofesionalizam Aleksandra Stankovića, ali ovu loše prikrivenu netrpeljivost iskazanu danas prema gospođi Željki Markić se ne može tolerirati.

Stanković se očito raspalio kad je sugovornicu pitao nije li građanska akcija ”U ime obitelji” svojim referendumom pomogla Vladi u odvlačenju pažnje javnosti od važnijih političkih i egzistencijalnih pitanja, na što mu je Markić odgovorila da nitko osim Stankovića i drugih instrumentaliziranih medija ne odlučuju o čemu će javnost pričati, tako da je svojim pitanjem direktno isprovocirao odgovor koji ga je jako zasmetao.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/110747-reci-jednoj-dami-da-govori-kao-navijena-znaci-imati-nedostatak-kucnog-odgoja-te-ce-se-hrt-i-stankovic-trebati-ispricati-zeljki-markic.html

Uvjerite se sami u nedostatak kućnog odgoja Aleksandra Stankovića , pogledajte NU2 !

.

Tvrtka Željke Markić u Državni proračun Hrvatske uplatila 20.000.000,00 (dvadeset miliona !), a bezobrazni Stanković na Državnoj TV uživa u toj lovi.

.

Kada dva frustrirana lika sa brdom kompleksa daju izjave evo članka! Trebali bi ih ignorirat jer ne doprinose ovom društvu u ničemu pozitivnome!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close