Evo dodatnog pojašnjenja o plaćanju pristojbe za HRT

Naslovnica Forum Komentari članaka Evo dodatnog pojašnjenja o plaćanju pristojbe za HRT

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sramota. Program na televiziji je smeće općenito i ja ga ne želim podržavati. Ako nemam televiziju onda ne plaćam pretplatu i TOČKA. Ako nemam struju ili vodu, onda ne plaćam, ako nemam auto onda ne plaćam porez i registraciju na njega!
Pogotovo ova ‘progresivna’ ideja da nezaposleni ne plaćaju RTV pretplatu je blezgarija. Hajmo im sve dati besplatno, od hrane, škola, benzine, knjiga.. na kraju se više isplati ne raditi u Hr. nego raditi. Još da imamo sređenu državu gdje tko ne radi je doista nezaposlen, ovako će ekipa i dalje raditi na crno, voditi se kao nezaposleni a mi ćemo im plaćati razne pretplate i sl.

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

Poštovani,
po toj vašoj logici onda bi tako mogli plaćati i benzin, i kruh i mlijeko i bilo koji drugi proizvod ili uslugu. Očito da ste upali u zamku vlastitih razmišljanja, odnosno kako ugrabiti od ovog jadnog naroda još koji milijunčić više, jer očito da ovo nije dovoljno što već otimate, za ovaj jad od programa!
A uostalom vođeni tom vašom idejom, onda bi trebali i više plaćati oni koji više gledaju vaš program, odnosno oni koji ga više ‘konzumiraju’ trebali bi ga i vieš plaćati, zar ne? No vidim zapravo na kraju da je nit vodilja kako oteti što više a prikazati to po pojedincu kao da plaća manje…. ali otužno je to što radite, namjera vam je nečasna. Da barem dajete kvalitetu za to što otimate.. I jednu stvar vam neću nikad oprostiti: to što ste onemogućili hrvatskom puku da na nacionalnoj televiziji ( ili zovite je kako vam god drago) gleda nacionalnu nogometnu ligu, nego ste to stavili u skupinu ‘povlaštenih’, onih koji to mogu dodatno platiti !!! Može vas biti sramota za taj čin! smao ste pokazali da vam je novac važniji i od programa i od gledatelja! Ja bih se na vašem mjestu jako sramio !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=hYbVQjnw1bQ&feature=player_detailpage

1. HRT već odavno nije ništa od toga. Već je dugo “hrvatska reklamna tv” i uz to “hrvatska reprizna tv”.

2. Zato treba uvesti sistem PPV (Pay Per View ili plati koliko gledaš) sa brojilom gledanosti po minutama, pa da onda svatko plati koliko gleda.
To bi bio i novi izazov za mnoge poduzetnike…..[emo_namigusa]

Nemam ništa protiv i da mi ugrade blokator sa opcijom ubacivanja novčića ispred tv prijemnika!

3. Time nestaje potreba za nekakvom pretplatom, čemu pretplata?

Pozdrav!

marcello

Još jedna nepravedna mjera prema najsiromašnijima koji uopće nemaju TV niti mogu gledati program, a sve pod parolom navodnog poštenja.
Ova vlast je zrela za slovenski scenarij.

nego kaj je to nego porezno opterećenje čim nešto defoltu moraš, pravi kreativci smo u izmišljanju nameta a još veči za opravdat ga. Ma Mirek vam je sve super objasnio

pepe7

Jel’ nekom od ovih genijalaca oko premijera palo na pamet da prvo sudskim postupcima i ovrhama vrate milijune koji su izvučeni preko tzv. projekata kvazistručnjaka i njihovih fantomskih tvrtki na HRT-u. Nakon toga preispitati veličine svih plaća svih zaposlenih koje treba uskladiti sa minusima koje stvaraju.

Pozdravljam ovaj prijedlog Vlade u svrhu rasterecenja gospodarstva.Jos jednom su pokazali da pokrecu dobre programe i donose jos bolje zakone.Bravo.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

New Report

Close