ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 08:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,95
8.646
47
184,00
185,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Na nijednoj burzi na svijetu nema to da firma objavi vrlo solidne rezultate i dividendu+IZVANREDNU DIVIDENDU I DA DIONICA PADA..i da mirovinci drže obveznice sa 2% prinosa a da prodaju dionicu koja donosi najmanje 5% godišnje,očito se tu radi o kriminalu fond managera mirovinaca…a to što smo takva država kakva jesmo,to je već nešto drugo..kakva država takva i burza..

alt666, 05.05.2024. u 16:39

Na nijednoj burzi na svijetu nema to da firma objavi vrlo solidne rezultate i dividendu+IZVANREDNU DIVIDENDU I DA DIONICA PADA..i da mirovinci drže obveznice sa 2% prinosa a da prodaju dionicu koja donosi najmanje 5% godišnje,očito se tu radi o kriminalu fond managera mirovinaca…a to što smo takva država kakva jesmo,to je već nešto drugo..kakva država takva i burza..

Da, žalosno što kod nas toliko kriminala a institucije toliko korumpirane da ama baš nitko za ništa ne odgovara. No, kakav narod takva država. Nisu nam vanzemaljci krivi…. 🙁

Jesu li mirovinci se istresli do kraja?

Ne vjerujem da će tresti do kraja..na 203 kupljeno preko milijun eura..to je bio neki dogovor..poslije istresanja će up..samo je pitanje koliko up..203+15 ..mozda do 218..vidit cemo

All, 05.05.2024. u 12:16

Jesam li ja u krivu kad mislim da je Ernt podcijenjena dionica i da valja se možda i jače pozicionirati u nju?

vrlo vjerovatno niste u krivu, ali ovdje faktor vrijeme igra vrlo bitnu ulogu. ovdje rušenje traje već skoro godinu i pol, a izgleda da ima još kandidata za izlazak. i sam razmišljam polako u vašem pravcu, ali mislim da ću pričekati ex div day.

ili postepeno kupovati mjesečno bez obzira na cijenu ako ste igrač na duge staze.

Ovdje je vrlo.vjerovatno vec dogovorena blok transakcija po 203-204..samo sada polako istovaraju ko fol da bude sve transparetno..ko želi kupit može..ja sam uhvatio po 203 a vjerovatno ce se i iducih par tjedana istovarat po toj cijeni dok se ne desi blok transakcija

Danas mirovinac nije prodavao..možda je akcija po 203 završila?

Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni su 11 milijuna eura. Riječ je o proširenju i modernizaciji komunikacijskih mreža, kao i digitalnoj transformaciji društva.

Novi višegodišnji poslovi za kosovskog operatora IPKO uključuju proširenje i modernizaciju njegove radijske 2G/4G/5G i jezgrene mreže. Ugovoren je i niz projekata iz područja digitalne transformacije državne uprave, javnih usluga i sigurnosti te zdravstva, kao i održavanje komunikacijske infrastrukture. Novim aktivnostima kompanija nastavlja doprinositi boljoj dostupnosti digitalnih tehnologija i usluga te daljnjem razvoju društva na tržištima na kojima djeluje.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni su 11 milijuna eura

obzirom na dugotrajno mrtvilo na burzi, ja sam sav slobodan keš odlučio prebaciti u ERNT i ubirati dividendu. Za sada imam blizu 300 dionica x 15 eura divka pa računajte. Držat ću ih najmanje 2 godine tako da poberem dividendu bar 3x i onda ako ih i prodam, neće biti poreza na to…

hrvalin, 11.06.2024. u 10:38

obzirom na dugotrajno mrtvilo na burzi, ja sam sav slobodan keš odlučio prebaciti u ERNT i ubirati dividendu. Za sada imam blizu 300 dionica x 15 eura divka pa računajte. Držat ću ih najmanje 2 godine tako da poberem dividendu bar 3x i onda ako ih i prodam, neće biti poreza na to…

Slično i ja razmišljam, gotovo sam prestao trgovati zadnjih godinu dana i polako parkiram keš u dividendne dionice, pri čemu mi je ERNT favorit zbog dobre dividende, povoljne cijene dionice i odlične likvidnosti. Imam i nešto HT-a i još neke, gledao sam i IKBA, ali obzirom na odnos cijene divke i cijene te slabu likvidnost na burzi, od nje sam odustao. Dakle, ERNT i dalje mi ostaje favorit za zaštitu keša od inflacije.

Ignore: KressoM, delux

All, 07.05.2024. u 12:41

Jesu li mirovinci se istresli do kraja?

izgleda da nisu…netko je danas kupio 1000 dionica u jednoj transakciji. ima se, može se 😘

New Report

Close