Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,64 | 21.119 | 115 | 183,50 | 184,50 | 0,27% |
Plavac prodaje zadnje komade. Sad ima pokriće da proda još jeftinije. Nije nam krivo, naročito uz ovakve rezultate i dobru divku koja slijedi. Naravno ima i kolateralnih prodavača uz njih. Samo me interesira tko je pobrao većinu Plavog diskonta. Bilo bi veoma zanimljivo znati.
Dok se mali izuju, potpisati će se neki veći posao i cijena dionice odletjeti. Tako to najčešće biva.
Past ce im prihodi ali i rashodi u ovoj godini..ako taj segment nije bio dovoljno profitabilan čemu onda panika?preko 70 milja casha na racunu..novi ugovori..ja tu ne vidim nikakav problem..očito od miša neki vide slona..ili u strahu su velike oči
Ne radi se o tome da nije (dovoljno) profitabilno, nego “u istoj ligi” ima i boljih prilika na ZSE i market to tako tretira.
U svakom slucaju ja tretiram ernt kao podcijenjenu i zato sam danas jos nadokupio..sad mi je ulaz 206 eur i čekam dividendu..a oni nek kupuju kodt koji je narastao 1000%
budimo realni zadnji kvartal je los u odnosu na zadnji kvartal prethodne godine… ERNT se drzi na tih 205… mozda eventualno jos malo klizne ali pristisak na prodaju bi trebao biti sve manje a kupuje se buducnost…. P/E KODT je upravo srusen na cca 9 tako da je KODT jos uvijek itekakva prilika na ovim razinama… da je ERNT iznenadio sa dobiti Q4 letio bi i on ali nije. Hoce ali ne danas 🙂
Nismo računali dionice od jataka koje su mijenjale vlasnika da bi se vratile u dogovoreno vrijeme. Zar mislimo da je ovdje sve po pravilima bez provizije? Ide to po malo i do 194 da se uglavi još malo provizije.
Nije da nisam pisao prije 2 mjeseca da se ne daje previše jer će se prodavati za niže od 200. Ali eto, nestrpljivi kupuju, nestrpljivi prodaju. Šteta, moglo se sve dobiti ispod 200.
Mišljenja sam da se erste ispucao ili maximalno imaju 200-300 komada.Danas su htjeli izaci i izasli su sad cemo viditi u kom ce smjeru.Mislim da je njihova tiranija zavrsila
Pomalo .
A u vezi ovoga ožujak je spomenut negdje. Ne mogu naći sad link.
A za malo više od mjesec dana možemo očekivati odluku o dividendi.
chill