ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 04:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,64
21.119
115
183,50
184,50
0,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ajd napokon da ga više ne gledamo. Ostalo plavcu manje od 0,25. Dakle približilo se, lagano krenulo up a izvješće uskoro.  Ubrzo je i izglasavanje divike. Slijedi nam uzbudljivo razdoblje. Pozdrav svim strpljivima. Završava period mršavih krava, dolazi razdoblje debelih. Samo lagano, vrijeme ionako prolazi.

Isto tako kod Rajfice je + kao da je kupila sve.”

To je na investiramo-com?

Da, čini se tako. Ta Rajfica je inače najjača nakon Šveda. Zašto nije bilo dogovorene kupoprodaje svo ovo vrijeme, to mi je do danas zagonetno… Nema mi smisla da nije bilo zainteresiranih velikih za blok transakciju… Jedino objašnjenje je da im Erste nije htio prodati. A to je pak opet čudno jer je kipao via burze po skoro pa bilo kojim cijenama po tim svojim algoritamskim nalozima i moglo ga se tako pojesti. Možda su veliki htjeli JOŠ NIŽE cijene pa se nikako nisu mogli dogovoriti? U zadnjih godinu dana, većinu smo pokupili mi mali, neinstitucionalni ulagači.

Da. A Erste plavi omf kategorije b piše ništa više Ernt. :).  Tj.minus, njente,zrak.

Otišo si sarmu probo nisi…

https://www.vecernji.hr/vijesti/moze-li-nas-tehnologija-spasiti-guzvi-u-gradovima-i-rijesiti-problem-zakrcenih-urbanih-sredina-1746562

https://www.instore.hr/hr/article/91222/hrvatsko-udruzenje-menadzera-i-poduzetnika-croma-dodijelilo-11-nagrada

Ekipa još čeka na 205..ne kuzi da je akcija završila😅

Plavac prodaje posljednje stotice, još cca 1000-1500? Ima li tko precizniju računicu?

nakon izlaska iz top 10 i trgovanim količinama nakon toga rekao bi još minimalno 2000 pa do 2500,  …….

Da..erste prodaje zadnje rezerve po 210-211…mozda vec danas budu out..cca pola milijuna eura promet i out su

U četvrtak je izvješće..do tada će biti out sigurno i tada kreće krešendo😉

Gdje piše kad je izvješće?

Postavi se na kupnju 100 komada po 210 i ne želi mu prodati. Čim se povuče/promijeni cijenu na 208, e onda mu prodaje.

“E neću ti prodati po više, nego po niže, tj. prodat ću ovome koji mi je ponudio manje od tebe!”

”Gdje piše kad je izvješće?”

Na stranici od Atlanske plovidbe

New Report

Close