Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,95 | 8.646 | 47 | 184,00 | 185,00 | 0,00% |
Tko ovdje prodaje?Erste plavi obvezni kat B?Pa on ima jos samo 0,4%..potpisan je novi ugovor sa Ht om..nema razloga da dionica pada kad imaju potencijal za isplatu dividende vecu od 5%..ispod 8 eur nece ic dividenda garant..matična firma radi sa gubitkom tako da ce iz ernt sigurno isplatit vecu dividendu kako bi smanjili gubitak matice..tako je i Unicredit radio sa zabom..nema ovdje zime kako za sada stvari stoje…
Nije mi jasno zasto trezor ne kupuje vlastite dionice kad imaju 60 milijuna eura casha..pa nek izlazi ko hoće..mislim da ce erste sutra biti van top 10 dionicara…
Svi smo tako uvjereni u rast po izlasku Erstea…
Sve vodi ka tome, biti će zanimljivo vidjeti gdje smo za tjedan, dva a pogotovo za mjesec dana.
Porast ce sigurno kad objave dividendu u četvrtom mjesecu..
Možda ju objave već u trećem.
Potražnje ima i čim se oslobodimo erste fonda dionica ce up a izvješće i divka dat ce joj dodatan impuls.Mislim da je ko ernt čista situacija,ovi ugovori šta su objavljeni i oni šta će biti budi optimizam.Ero je ružno pače zse u 2023 a ove godine bi mogao biti labud!Živi bili pa docekali!
Kako ružno pače ZSE-a kada samo na ovom forumu ima puno komentara od toliko osoba i kada su svi forumaši koncentrirani na događaje vezane za trgovanje Erste fonda? Ero je trenutačno totalno u fokusu. Dakle, ne može biti ružno pače.
Ružno pače ZSE-a je RIVP. Doduše, svakim danom sve masnije pače. S hrskavom koricom. 😀