Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,95 | 8.646 | 47 | 184,00 | 185,00 | 0,00% |
s današnjim danom ovi vjerovatno imaju oko 5500 kom ili nešto manje prema 5250…..onda umjesto filma koliko ju ovi mogu zabiti gledamo film koliko je market može nabiti a ima i zašto……vjerujem minimalno oko 30 mil € razloga za 2023 osim ako i ovi iz ere ne prepucaju preko krova stadiona kako sa rezultatima tako i sa divkom……
to bi bio p/e ispod 10 za 2023 na sadašnju cijenu i cca 22,5 zarade po dionici za 2023…… nije ko đuro, dalekovidni, krojaći, šećeraši i bagrokorci ali nije ni loše…….pitam se kako neki fondovi nisu našli razlog da ovdje “spale lovu” dok traje rasprodaja…….aha, znam……ovi neće propast pa nema love ispod stola……..nema vuje nema muje nema crnih limuzina i šupljih prića pa nije zanimljivo……trebaju nabacit plaćene oglase ko plastičari cijelu prošlu godinu pa da majstori ošišaju ovćice ……
Možda je FOMO jer je Erste sada dosta tanak, a potražnja je jaka plus što “prijete” dogovorene transakcije izvan ZSE, gdje lako istovare preostalu količine praktički u bilo kojem trenutku, a čim se sazna, tj. već čim se pretpostavi, cijena odmah skoči barem 5%.
Još malo pa nevidljiv naš Plavac. Zaista me zanima kako će im se investicije u idućim godinama kretati. Izaći iz ERNTa na ovakav način uz ovoliki diskont je suludo posao. Aj ajd, nama dobro. Dakle još nekoliko tisuća i gotovo. Ipak nema potrebe za guranje na Bidu jer i tih nekoliko tisuća nije malo za nas male dioničare. 😀. Strpljivo još malo a onda krećemo u visine…
ovo bi moglo danas da se rijesi…
Ne da danas ispod 212 očito. Očekivano. Skupio je valjda glavninu keša koja mu treba i sad ide polako.
Sumnjam da mu je trebao keš. Zar ovo njima nije 0.005% portfelja. Ovo je samo iz objesti. Jal.
da su “experti” stvarno experti maknuli bi se sa prodaje na 2 tjedna pa prodali ostatak na 250+ a ovako ih samo “Marko i ekipa koja kasno na Kosovo stiže” tunelari nepotrebno…….
Sumnjam da mu je trebao keš. Zar ovo njima nije 0.005% portfelja. Ovo je samo iz objesti. Jal.
A koja bi mu bila svrha toga? Zeznut nas ko mrtvac dasku?
Zeznut će me tako da će mi dati po 193 eura? Nema mi to smisla. Prije je neka “investicijska politika” jer si tamo neki šefovi moraju opravdati svoja radna mjesta pa smišljaju “Nema u ITu toliko perspektive pa ćemo zato skratiti i likvidirati te pozicije i ulazit ćemo u turizam. Sudjelovat ćemo i u dokapima i treba nam još par milijuna eura…”
Nije dvajst tisuća dionica ERNT baš malo… To je preko 4 milijuna eura po prosječnoj cijeni po kojoj svo ovo vrijeme kipaju.