Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,95 | 8.646 | 47 | 184,00 | 185,00 | 0,00% |
A tko bi uskočio na njihovo mjesto? Hmm, moglo bi se možda nešto naći i za Eru?
Nemojte sad kupovati, 250 vam bude okruglija brojka. Prvi sam napisati na forumu neki dan da Ero kreće.
Nemojte sad kupovati, 250 vam bude okruglija brojka. Prvi sam napisati na forumu neki dan da Ero kreće.
Ja sam još uvijek kod ideje da se trebalo postavljati ispod 200 i strpljivo čekati EPlavog da proda do kraja. Ovako će isto praviti probleme a plaćati ćemo mu više.
Nokia i Juniper
Ja sam ovo kupovao od 250 pa sve do 190. Kupovao bih i niže da je otišlo. Nažalost nije.
Tada na 250 je bila solidna kupnja a sada se čini mnogo bolja. Zato stvarno nemam namjeru izlaziti iz ERNT. Imam manje od 1000 dionica. I da ih sada prodam nemam pojma gdje bi ih uložio. Nema bolje prilike na ZSE. Barem sam osobno takvog razmišljanja. Ne znači da sam u pravu.
Bit ce koja kuna i za nas valjda 🙂
Nokia i Juniper
Ako ćeš se već pravit pametan, onda radije napiši Qualcomm i Skyworks Solutions.
Ovako si samo još jedan isfrustrirani stari trol.
Kupi JUN danas na otvaranju, stari. Pogledaj ga u Pre-Marketu, koliko je samo potentan. Možda ga preuzme HPQ pa ćeš zaraditi brzo i puno.
Samo se gurajte na Bid. EPlavac zahvaljuje na 15-20 Eura većoj cijeni po dionici, u zadnjih par dana, nego li je mislio prodati.
Da, čini se da idu van do kraja. Ali i trejderi su se više uključili u igru na ovoj povećanoj likvidnosti.