ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 19:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,95
8.646
47
184,00
185,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ernt i njeno poslovanje nije jednostavna štorija tako da moja nagađanja i yieldchaserove analize nije pametno uspoređivati 😀

Ako su još uvijek oprezni s obzirom na zbivanja očekujem 8 a ako su malo popustili 10. Ako k tome priključe nešto izvanredne moglo bi to i do 14. Sve u svemu zadovoljan bi bio i sa 8 kao minimalnom.

Evo krenuo rivp, valda će i ero jer svi drugi blue chipovi su već ohoho porasli.

Jesam li sebičan ako želim da se još neko vrijeme zadrži na ovim baš rijetko jeftinim razinama? Ne ide po mojim željama, ali…

Donesena strategija ključna za ulaganja u R&D

Ne spominje se Ero direktno, ali ne sumnjam da će biti dio ove priče.

Prodaja u velikom naletu ali ima tko kupuje.

Velike su to količine.

Nisam deteljno analizirao, ali barem na prvi pogled ne djeluje kao traiding preporuka u tehničkom smislu. Osim toga, prodaje Erste, povremeno prodaje i sam ERNT, trend cijene silazan, novačni tok (slobodni novčani tok) u zadnje dvije godine u silaznoj putanji i još sam vidio na stranicama portala Marketscreener neku preporuku “sell”, ne znam tko je to preporučio, niti kakva je argumentacija, ali volio bih znati.

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

Stalno pišete da cijena pada a ustvari stalno je ista. 198-200. Zato ne lažite.

dyonicar, 18.12.2023. u 15:36

Nisam deteljno analizirao, ali barem na prvi pogled ne djeluje kao traiding preporuka u tehničkom smislu. Osim toga, prodaje Erste, povremeno prodaje i sam ERNT, trend cijene silazan, novačni tok (slobodni novčani tok) u zadnje dvije godine u silaznoj putanji i još sam vidio na stranicama portala Marketscreener neku preporuku “sell”, ne znam tko je to preporučio, niti kakva je argumentacija, ali volio bih znati.

Ernt prodaje ili dijeli zaposlenicima? Nije isto.

Dyonicar

Idući put prvo dobro analizirajte i na drugi pogled donesite zaključak. Nakon toga saznajte tko je to preporučio. Provjerite jednostavnu činjenicu da li ERNT prodaje ili dijeli zaposlenicima. Nakon toga ćete  kupovati, i više negoli kupujete sad. Pozdrav i samo lagano, biće toga i za 2 Eura manje.

dyonicar, 18.12.2023. u 15:36

takvi i slični koji na 200 imaju preporuku sell,  imat će na 300    preporuku strong buy…..

laž je da ernt prodaje svoje dionice…… ernt  dodjeljuje zaposlenicima dionice  prema Programu nagrađivanja i to su male kolićine red veličine od cca 10,20 ili 25 kom….

18.12.2023.      518233,50 €

19.12.2023.                 0,00 €

https://www.vecernji.hr/zagreb/stizu-velike-promjene-u-avioprometu-putnici-zagrebackog-aerodroma-medu-prvima-koji-ce-im-svjedociti-1732543

New Report

Close