ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 02:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,95
8.646
47
184,00
185,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@hugh

ajd nek netko objasni kako se “pad matice” reflektirao na poslovanje/rezultat ernt?…….fali li eri prihoda?….dobiti?…..keša na računu?…..

Neki su nam to već “objasnili” ranije ove godine. Trenutna cijena se odnosi na “iduću godinu, kad krenu ‘stvarno’ loša izvješća”.

ona ogromna “proizvodnja u tijeku” će razvalit fi za q4 i godišnji fi kad “roba izađe iz skladišta”

Slažem se, ali potrebno je i da se naplate ta golema potražnjivanja jer keš flou ne bješe bajan. Imaju dosta keša, ali trebali bi imati i više, kako posluju. Djeluje da je dobit malo “požurila” u Q3, ali isto tako se čini da će i Q4 biti zvijer.

erste 12892

Andromeda, 07.12.2023. u 10:11

erste 12892

Puno, previše još! To je oko 2,5 mio € ako misle sve prodati!

Da malo još cijenu korigiraju prema dolje možda prije izađu.

”Puno, previše još! To je oko 2,5 mio € ako misle sve prodati!

Da malo još cijenu korigiraju prema dolje možda prije izađu”

Jučer se dosta prodavalo.To se još ne vidi. Od slijedećeg tjedna postaju nebitni.

https://seenews.com/news/croatias-ericsson-nikola-tesla-opens-rd-centre-in-kosovo-842458

”In December, Ericsson Nikola Tesla said it had signed a deal worth more than 65 million kuna ($9.2 million/8.6 million euro) for an upgrade of core and radio network of Telekomi i Kosoves and its maintenance”

Već skoro godinu dana traje rasprodaja tog fonda. Mislim da su prodali tek oko 55%. Ostalo im je još oko 12k dionica. Tako da se ne slažem da postaju nebitni od idućeg tjedna.

Mene više zabrinjava kako nisu pronašli kupca da to sve otkupi odjednom. I po višim cijenama. Jer izgleda odlična prilika a nitko ne želi. I sam sam već dosta nakrcao ERNT. Kako je krenulo na kraju ću ja preuzeti 10-15% od Erstea 🙂

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Ovi iskaču iz paštete.A da ne valja…

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/52829

Djubre, 07.12.2023. u 12:07

Već skoro godinu dana traje rasprodaja tog fonda. Mislim da su prodali tek oko 55%. Ostalo im je još oko 12k dionica. Tako da se ne slažem da postaju nebitni od idućeg tjedna.

Mene više zabrinjava kako nisu pronašli kupca da to sve otkupi odjednom. I po višim cijenama. Jer izgleda odlična prilika a nitko ne želi. I sam sam već dosta nakrcao ERNT. Kako je krenulo na kraju ću ja preuzeti 10-15% od Erstea 🙂

Ali kupovali su ranije insideri na veliko, a i g. Vuleta je nedavno kupio 500 i kusur komada. Ne bi me iznenadilo da je i jučer opet bilo ekipe iz Top10 na kupnji.

Haha, planiraš se zaletit ko cigo u s….? 10-15% od Ersteove aktualne pozicije ili od kad su počeli s rasprodajom?! 🤣

Ja nemam nigdje blizu tolike količine, ali s ovoliko koliko imam sam svejedno nakaradno krcat kad pogledamo koliko naši sunarodnjaci u prosjeku drže financijske imovine. 99,5% ljudi nema blage veze što je to i koliko vrijedi.

yieldchaser, 07.12.2023. u 12:24

Djubre, 07.12.2023. u 12:07

Haha, planiraš se zaletit ko cigo u s….? 10-15% od Ersteove aktualne pozicije ili od kad su počeli s rasprodajom?! 🤣

Želim imati toliko ERNT da kad kapne dividenda mi ispadne prosjek preko 1000 EUR mjesečno. Polupenzija. Gordana ima taman toliku količinu dionica.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/52849

Ovi pak smatraju da bi Ericsson i zanimljivo – IBM u 2024. mogli imati među najvećim koristima od umjetne inteligencije. Pogotovo Ericsson.

https://www.fool.com/investing/2023/12/07/2-ai-winners-of-2024-and-beyond/?source=eptyholnk0000202&utm_source=yahoo-host&utm_medium=feed&utm_campaign=article&yptr=yahoo

Ericsson Nikola Tesla d.d., u ime gospodarske zajednice s Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o i Supra Net d.o.o., potpisao je s tvrtkom Odašiljači i veze d.o.o. ugovor za Projektiranje i izgradnju NGN agregacijske mreže – Istočna Hrvatska, u vrijednosti od 52.019.105,00 EUR

bez PDV-a.

New Report

Close