Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,95 | 8.646 | 47 | 184,00 | 185,00 | 0,00% |
Opet taj Strabag koji je uništio sve naše građevince. Erikssonu samo 50 mil eura. Ali i zbog toga bi cijena trebala skočiti 10 %.
Državni internet gradit će Ericsson NT i Strabag, investicija od 209,5 mil. eura
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/veliki-projekt-drzavnog-interneta-na-korak-do-uvodenja-kostat-ce-oko-200-milijuna-20231127
U tekstu piše da Ero nije dobio za središnju Hrvatsku, a ponudili su dosta povoljnije od Strabija…?
Mislim da nije to, nego da ih dosta pokušava napraviti tax loss harvest. Ne bi me iznenadilo da je ista ekipa niže na kupnji.
Hahaha… ali ne vidim Erste više na promjenama Top 10.. Ne da mi se plaćati za knjige dioničara jer ne vidim nikakve koristi od toga.. Što jeftinije možemo do ove dionice, to bolje. S ranijim rezultatima je ova razina cijene jako dobra, a nakon Q3, ovo je delirij.
Hahaha… ali ne vidim Erste više na promjenama Top 10.. Ne da mi se plaćati za knjige dioničara jer ne vidim nikakve koristi od toga.. Što jeftinije možemo do ove dionice, to bolje. S ranijim rezultatima je ova razina cijene jako dobra, a nakon Q3, ovo je delirij.
Gledam li ja nešto krivo, ili su na još 1,08%? Ako su ispod Top10 to znači da imaju još za prodati cca 5-6 tisućica i gotovo.
A 8-8.5 k je isparilo? Kada je prodano?Erste riješava i ulazi u hotel u Dubrovniku. Ajmo sve u turiste, tamo je kruh.2 švaba i tri čeha će nas svih hranit a ako niš će se prodati rusu ups. arapu.Hebeš blue chipove,cash, sigurnost,dividendu…