ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 18:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,95
8.646
47
184,00
185,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sjajni rezultati i odlična perspektiva nakon izvješća. Kad bi još bila i izvanredna dividenda u 2023. bila bi to super godina. Treba imati na umu da je ovo dionica koja ove godine nije rasla za razliku od recimo perjanice gospodarskog novinarstva i mirovinskih fondova poput SPANa. Trgovac softverom vs. stvaratelj dodane vrijednosti od nule poput ERNT. Možda MI Braća Pivac uđe i kod nas pa vidimo astronomske skokove.

Evo, na dobro Izvješće Fondovi su izdržali par sati da ne prodaju. Krenuli opet s prodajom. Treba pobjeći iz Dobitaša. Uletiti u nekog Gubitaša.

Bitno da se para vrti.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

sharelord, 25.10.2023. u 13:05

Sjajni rezultati i odlična perspektiva nakon izvješća. Kad bi još bila i izvanredna dividenda u 2023. bila bi to super godina. Treba imati na umu da je ovo dionica koja ove godine nije rasla za razliku od recimo perjanice gospodarskog novinarstva i mirovinskih fondova poput SPANa. Trgovac softverom vs. stvaratelj dodane vrijednosti od nule poput ERNT. Možda MI Braća Pivac uđe i kod nas pa vidimo astronomske skokove.

Ne da nije rasla nego nije ni stagnirala .A rezultati dijametralno suprotni od spomenutog.

ERNT   02.01.   239€

SPAN   02.01.   35.8€

Nakon ovakvih rezultata isplati se i kredit dignuti za kupiti ove vrijedne papire po ovim bagatelnim cijenama. Prije sam se ljutio što fond prodaje za siću ali sada mi je drago jer sam iskoristio a još ću kupovati. Čak navijam da spuste do 190. Da se nismo gurali od 192 do današnjih 204  prodavalo bi se i za minimalnu godišnju 192. Za sada čekam ispod 200. Ako dođe blizu 210 prije nego me poklopi ispod 200 onda bi to mogao biti okret smjera. Nadam se da će fond ipak spuštati do 190, 😁. Nakon ovog izvješća su sigurne veće dividende a i izvanredna sigurno. Na ovakav ulaz i 12Eura je preko 6%. A biti će i više, očekujem. Samo strpljivo.

Divka bi mogla biti jača prvenstveno zato jer matici ne ide baš dobro i treba joj novac. Ali to je sve na razini pretpostavke. A pretpostavka je majka svih zay…

U zadnje vrijeme, što je niža dividenda, to mi se više dionice sviđaju..

Današnje izvješće treba ovih dana netko nadmašiti. Možda KODT ili PLAG? Vidjet ćemo. Možda VLEN? Imam sve navedene.

Dobra stvar je i da su prognoze za maticu poboljšane za sljedeći kvartal.

Generalno,

Bojim se da matica lagano reže pupčanu vrpcu, i to treba iskoristiti. Nakon toga, vrlo je vjerojatan scenarij Siemensa, tko se sjeća,zna na što mislim.

Da..povijest se ponavlja.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Crumarix, 27.10.2023. u 13:51

Generalno,

Bojim se da matica lagano reže pupčanu vrpcu, i to treba iskoristiti. Nakon toga, vrlo je vjerojatan scenarij Siemensa, tko se sjeća,zna na što mislim.

Da..povijest se ponavlja.

SMNS (Siemens d.d.)

Evo kak je bilo i kaj se pisalo.

Ajde erste, probudi se…….vrijeme je za bar 100 kom po bidu……

hugh, 27.10.2023. u 14:29

Ajde erste, probudi se…….vrijeme je za bar 100 kom po bidu……

:)). Kada mu tepamo da je kocka onda se razjari pa rokne 100-200 komada.

Jel ovo na bilanci nova nekretnina u Splitu? Desetak milijuna eura.

Kako objašnjavate ovoliku proizvodnju u tijeku? 23,3 milijuna?! Ne znam da je ikad bilo toliko, uopće u povijesti kompanije. Moram baš bacit pogled daleko unazad.

Piše zbog odgode u realizaciji nekih projekata. Očekuju ih do kraja godine.

Povjerovao sam i kupio pristojnu količinu za svoj portfelj.

Imaju lijepu količinu keša a očekujem i veću do kraja godine pa možda bude i dobra dividenda.

New Report

Close