ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 04:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,95
8.646
47
184,00
185,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ericssonu NT godišnje održavanje CEZIH-a vrijedno 3,21 milijun eura

https://rep.hr/vijesti/tvrtke-i-trzista/ericssonu-nt-godisnje-odrzavanje-ceziha/9411/

G.K. :

https://lidermedia.hr/biznis-i-politika/gordana-kovacevic-ericsson-nikola-tesla-isporuke-usluga-nastavile-su-rasti-vodeci-smo-izvoznik-softvera-u-hrvatskoj-153233

Ma jasno Crikva. Prošlost , sadašnjost , budućnost,Ernt. Nego kakve su više ovo smiješne prodaje po 50-60 komada .Prvo Erste sad indeksni.Prodaji ako ti se prodaje.Neće se puno srušit bid. Napunit će se.

Andromeda, 28.09.2023. u 12:51

Ma jasno Crikva. Prošlost , sadašnjost , budućnost,Ernt. Nego kakve su više ovo smiješne prodaje po 50-60 komada .Prvo Erste sad indeksni.Prodaji ako ti se prodaje.Neće se puno srušit bid. Napunit će se.

A što predstavlja onaj koji se danas postavio s 500 komada po 207€ na Prodaji? Jučer/prekjučer je tražio 205 ili 204?

Rasprodaja po 200. Čim dođe nalog, odmah bude pojeden…

Probalo se po Asku ovaj tjedan 500 pa nije prošlo. Sad se istresa po Bidu, a prodaju i zaposlenici jer im je podijeljeno preko 4.600 dionica. Većina ljudi nema za ovo ni živaca ni strpljenja. Još padne onaj CEZIH zadnja dva dana i evo ti veselja…

Ovih 200€ je kao prošlogodišnjih 1300kn koje je pojela inflacija.

Može to i niže od 200 eura. Lani je dno bilo u kolovozu na 1400 i kusur kuna. Ali bilo je i poslovanje tada lošije. Svejedno, vidimo da poslovanje nikog ne zanima, a ponajmanje ove koji prodaju do besvijesti. Lani u to vrijeme nisam imao više, ali ni manje od kakvih stotinjak dionica. Ove godine imam masivnu količinu, koju cijelo vrijeme povećavam, poput opsesivno-kompulzivnog manijaka. Imam taj nesavladivi fetiš underperformanja marketa, ne mogu si pomoći.

Tomcat, 29.09.2023. u 13:06

Ovih 200€ je kao prošlogodišnjih 1300kn koje je pojela inflacija.

Treba ti dodijeliti Nobelovu nagradu za ekonomiju.

Prestani kmečati i kupi još. Ovo je prilika za brutalnu zaradu u budućnosti, a ne neprilika oko koje treba cmizdriti. Nit si rođen jučer, nit ulažeš od jučer. Ako ti je skupo 200, postavi se niže na Bid na koliko ti odgovara i čekaj.

Kad vidim nekako zelenilo na ERNT, nimalo me je zanima. Jer nemam količinu koju želim. Iako sam u TOP 150 od 5-6000 dioničara.

No kad vidim crvenilo, mnogo sam sretan. Sa snažnom erekcijom jedva se suzdržavam da ne uletim all in. Već ovako kao bijednika uzimam po 20-30 komada. Ako padne ispod 180 kao što je Seeker najavio, prodat ću bubreg i uletiti kao cigo u sestru.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Ode ispod 200

Probijena barijera

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

Ovdje čekati i čekati. Strpljenje. Doći će do dna. Kad na nekoj cijeni ostane stajati duže vrijeme, znači da su se iscrpili svi koji su ovdje vidjeli sve crno. Ući.

New Report

Close