Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,95 | 8.646 | 47 | 184,00 | 185,00 | 0,00% |
Ovome danas hitno treba taj cash. Samo jedan prodavatelj koji istresa po Bidu.
Što misli, da se zadnja tri mjeseca poslovalo s gubicima? Hehe
Možda nešto zna pa se nešto ‘strašno’ iza brda valja? Čekati da cijena padne na 52 week low pa onda istresati po Bidu. A polugodišnja dobit firme golema. Genijalno… Jer eto… “pada i SPAN”😕
Moguće da ne izvršavaju obveze iz Psn-e i uz to ide blokada računa zbog neplaćenih računa za komunalne usluge .:))). Meni se čini da ću ja uskoro biti 100% unutra i spavati kao beba bez obzira na sve.Uostalom kao i dosad posljednje vrijeme. Nažalost nema adrenalina ali na sreću nema ni stresa za razliku od nekih izdanja .
Tima koji su puni keša, stalno proizvode novi keš i nemaju duga nikakvo povećanje kamata ne smeta. Upravo suprotno.
Ja si jednostavno ne mogu pomoći. Imam taj fetiš underperformanja CROBEXa i opsesivno-kompulzivno kupujem ERNT. Jače je od mene, što ću?
Najjače od svega mi je kako se kuka da je nešto palo ispod 20 p/e a ovo čudo na 14 i ht na 20 ! Neke cikličke dionice s brdo rizika skoro na 30 i zdušno ih se brani.Omjer duga i kapitala 120%., :O.Ko je tu lud ?
Valjda je došlo do zasićenja bez obzira koliko vrijedi. Novo je in pa ajmo u to ulagat jer je novo.Lako za fundamente .Ono, novo je i ima budućnost i veći igrači ih na Faceu hvale. Mora bit dobro onda , zar ne ?
Tima koji su puni keša, stalno proizvode novi keš i nemaju duga nikakvo povećanje kamata ne smeta. Upravo suprotno.
Ja si jednostavno ne mogu pomoći. Imam taj fetiš underperformanja CROBEXa i opsesivno-kompulzivno kupujem ERNT. Jače je od mene, što ću?
Isto “grickam” taj ERNT u nadi da ne može se dovjeka podcjenjivati i rezultate i uspjeh kompanije.
A budem se strpio imam vremena, a na izlaz ne razmišljam!
U tih 6-7 mjeseci se moglo dobro i popušit…
Pogledaj samo Junferiusa na ARNT.
Danas kad je lik napisao +ERNT po 206, došlo mi je da razbijem Bid, majke mi. Kad taj ulazi, tek sada smo mi bagholderi uistinu nadrljali. Tako barem kaže onaj “Chai” koji nas ovdje ekstenzivno iščitava..do te mjere da već napamet zna sve objave. Mali si je sliku shameless clonera Mohnisha jer i on pokušava tako klonirati samo ne znam čiji portfelj. Nije otkrio u što i koliko ulaže. Baš mi kažem danas da je šteta da nema short sellinga na ZSE, da se može isprsiti na ERNT. Pitam se kolike je mrvice zaradio u zadnjih osam mjeseci? Da ima, znate što bih ja shortao? ARNT još davno, ali i druga smeća od firmi. Zanimljivo da će za “ulagatelje” u takvo 💩 uvijek biti simpatije.. nikad neće biti nazvani bagholderima.
Evo, danas sam naučio novi termin.
Pa kaj Vi ne čitate ivanu koja piše da još ne kupovati ernt.
A kada ako ne sada?
Tesko da bude niže!
Može Ero i niže, na P/E ~12.
Ali da mu je ovo stvarno nizak P/E, gledano unazad više godina, je.
Gle, prvenstveno, nije bitno što piše Ivana, nego je bitno što pišem ja i ostatak nas iz tzv. drukerske udruge bag holdera na ovoj temi. Svatko tko nije bag holder bi trebao ovu dionicu zaobilaziti u širokome luku i ne uključuvati se previše u temu, nego bi trebao prepustiti nama dekadentnim bag holderima da odrađujemo svoje.
Imam dionice ERNT, ali ovo nije nagovor na kupnju ni na prodaju na (bag) holdanje te dionice. Ali svi bag holderi i oni koji se tako osjećaju su uvijek kod mene dobro došli. Bog vas blagoslovio. Vjerujem da govorim u ime svih nas bag holdera na ovoj temi.