ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 28.11.2024. u 02:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
182,46
47.258
259
181,50
182,50
0,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

hugh, 22.05.2023. u 23:39

izgleda da je erste plavi jedini bitan prodavač ovdje…..na datum 18.05. prodali su 285 kom od ukupno 305 kom. tog dana……kad tako prodaju nije ni čudno da su prošle godine imali negativan prinos od 5,2%…..lako moguće da je većina dionica 19.-tog i danas također njihova…….njima divka ne treba?…..ruše več neko vrijeme…..prodaja fonda je čisti buy signal ili?……pitam za susjedu…….

Evo opširnije o Armencima i Ernt

https://www.aravot.am/2023/05/16/1341549/

BudFox3, 19.05.2023. u 13:38

Armenija je puno manja zemlja (2,7 mil stanovnika) i tržište od Bjelorusije (9,34 mil stanovnika), tako da to ni približno ne može zamijeniti to tržište, ali 3-4 Armenije bi možda i mogle…

Razumijem vaš stav u vezi broja stanovnika koji je veći. Ja pišem o potencijalu posla koji se treba odraditi, neovisno o broju stanovnika, koji ne mora ništa značiti za neke poslove koji se moraju odraditi, za 2 ili 2×2. Uglavnom bitno je da se posao dogovara i da se uskoro potpiše ugovor.

Što je ovo danas na zatvaranju?

Jel Erste Plavi ima dodatnu inspiraciju za “whacking the Bid” ili nekome treba par hiljada eura hitno ili?

Erste vjerojatno opet ima neki inside info…kao i nekoliko puta do sada..mislim svaka im čast..

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

A u čemu bi se trebao sastojati taj inside info?

Što je to toliko spektakularno što ćemo naknadno doznati? Iako, neću lagati.. ja se već duže vrijeme nadam povoljnijim cijenama, a sada su one tu. Imam municije dovoljno da mjesecima nastavim kupnju. Bit će neki solidan prosjek cijene u konačnici..i velike dividende kao dohodak, pogotovo u budućem razdoblju.

Nije ni prvi ni zadnji put da fond prodaje vrijedne dionice. Nisu njihovi novci. A možda su kupovali po nižoj cijeni i sada imaju druge planove ulaganja pa ima fali sredstava. Nema tu nikakvih informacija, nije ERNT neka lijeva firma koja posluje s gubicima, nema dividendu a na papiru dobro stoje i dionica ima raste na nikakvim temeljima. No nisam žalostan jer čekam svoj red da me poklopi za jeftine novce. Još kad uključimo 6Eura divke… Erste, samo dajte još malo niže od 220. Ispod toga prodaju samo drhtavici, dajte i vi malo jače iznose.

Na stranicama kompanije ima više toga, a izašao je u časopis “Komunikacije” za svibanj. U svakom slučaju nije dosadno pa koga zanima…

redizajnlos, 24.05.2023. u 10:03

Nije ni prvi ni zadnji put da fond prodaje vrijedne dionice. Nisu njihovi novci. A možda su kupovali po nižoj cijeni i sada imaju druge planove ulaganja pa ima fali sredstava. Nema tu nikakvih informacija, nije ERNT neka lijeva firma koja posluje s gubicima, nema dividendu a na papiru dobro stoje i dionica ima raste na nikakvim temeljima. No nisam žalostan jer čekam svoj red da me poklopi za jeftine novce. Još kad uključimo 6Eura divke… Erste, samo dajte još malo niže od 220. Ispod toga prodaju samo drhtavici, dajte i vi malo jače iznose.

Kod ove dionice postoji samo jedan drhtavac, ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B

kako bilo da bilo, naša lisica ima odlično zapažanje! bilo je podosta situacija kada je erste agresivno kupovao kao ono iz čista mira ili naoko bzrazložno prodavao rušeči cijenu.

nakon nekog vremena pokazalo se kao odlični potezi. ehhh sada…. vrag bi ga znal. ali na ovoj cijeni sve je atraktivniji papir. i to još uvijek sa divkom.

itd, 24.05.2023. u 13:31

redizajnlos, 24.05.2023. u 10:03

Kod ove dionice postoji samo jedan drhtavac, ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B

Ne bi me iznenadilo da “skrbnički” pa i neki drugi iz Top10 aktiviraju jaču kupnju.

Čitam u Komunikacijama o da imaju Poslovnu strategiju 2023-2026. Ali ništa više o tome. Dosta toga su i poslovne tajne. Ono za norveški Telenor je zaista impresivno, kao i nagrada za najbolji R&D tim od cijele korporacije Ericsson. RAMT također..i virtualna, tj. augmentirana stvarnost. Možda jedino da pojačaju ulaganja u AI, ako već nisu. Umjetna inteligencija je stvarnost… No way around it..

Malo sam se raspitao kod poznanika i po hodnicima kompanije Ericsson Nikola Tesla se priča da se iza brda valja nešto veliko, a Erste Plavi i dalje polako i mudro prodaje bez stvaranja panike…

neznam da li se iza brda nešto valja ali vidim da se dionica več neko vrijeme trguje jako loše a cijena polako ali sigurno klizi dolje……s obzirom da je interes za kupnju dionice sve manji bez obzira što je cijena sve niža a rezultati dobri možda ipak ova prodaja fonda nije još buy signal zbog relativno slabog intresa marketa na ovim razinama cijene…….možda je najbolje promatrati do nekih eventualnih vijesti ili promjene u načinu trgovine dionicom……

New Report

Close