ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 27.11.2024. u 21:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
182,46
47.258
259
181,50
182,50
0,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@mitkko

Naravno…što jeftinije ju platiš, više ćeš kasnije zaraditi. Ali prosjek od 228 nije nešto nad čim trebaš plakati. Moj generalni, raniji prosjek je tu negdje, a ovogodišnji mi je 238,55 i ne zamaram se.

mitkko, 13.04.2023. u 22:17

ERNT sam danas uletio, platio sam malo više nego što sam trebao, ali šta je tu je, nisam mislio da će baš ovoliko pasti.

.

Cijena trenutno leži na 200MA. To je inače zona dobre kupnje, a stoploss zona je jasna i vrlo blizu. Ispod 200MA je Had.

.

Pričekat ću par dana razvoj situacije – ako razvoj događaja ne bude išao u smjeru ove moje projekcije na grafu, letim van i ližem rane.

Evo još jedan malo detaljniji širi graf, pojašnjava zašto je 221-225 zona kupnje i koji su targeti. Ova zona je tromeđa 200MA, ovog trendlajna i cjenovne značajne zone od ranije. Plan je na TP1 prodati sve i pričekati konsolidaciju za daljnji eventualni napad na TP2. Preduvjet je naravno da se prvo cijena uredno konsolidira u ovoj razini.

You can't stop the waves. But you can learn how to surf.

Privitak…

Ovaj forum (između ostaloga) ima nekakav problem sa prilozima. Idemo pokušati opet…

Još jednom i onda odustajem…

Erste plavi i dalje nastavlja svoju (ras)prodaju…

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

Neka prodaju. Neka cijeli ERNT rasprodaju. Neka se sruši dionica ispod 160.. ianako sam dugoročno ovdje i nadokupljujem. Radije bih uzeo još ispod 200 nego iznad 225.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Onaj 6. PBZ je uzeo 1.200 komada u zadnja dva tjedna…

Erste proda 875, a taj uzme 800… Njemu su ove cijene očito ok.

objave dividendu ode nizbrdo,

kad isplate dividendu ponovno ode nizbrdo,

IZVJEŠĆE 1Q-Zadovoljan sam, čak i bolje nego sam se nadao, bolje od pokazatelja na ZSE. Cijena je ispod realne s obzirom na cjelokupno stanje te buduće događaje i razvoj situacije. Znam da su neki razočarani dividendom prodavali i s gubitkom i tako rušili cijenu za 15ak Eura od realne cijene. No usijana glava i trgovanje ne idu zajedno. Zaboravlja se da dividenda nije mala zbog toga što nije zarađeno dovoljno za veću isplatu. Novac se zaradio i akumulirao i neće ga nitko izvući nelegalno. Samo se čeka stabilizaciju da bi se isplatila u vidu izvanrednih dividendi, kao i puno puta do sada. Pozdrav

Izvješće tako tako. Nit prdi ni smrdi. Ni dobro ni loše.

Za dividendu me nije pretjerano briga, ovdje sam dugoročno ionako. Tako da me ni kratkotočne oscilacije cijene ne brinu.

Ne mislim da je cijena dionice ispod realne. Ako se zadržimo iznad 200 EUR ove godine bit će pravo čudo. Ali i sa svime time, ne namjeravam prodati niti kupiti na ovim razinama. HOLD

Po trgovanju se doimalo kao da će smak svijeta, a izvješće se pokazalo itekako dobro, iznad onoga što je “tržište” očekivalo. S ovom dionicom stvarno čovjek može spavati snom pravednika.

Naravno da nema novih poslova u Bjelorusiji, ali to nije ni toliko bitno, s obzirom na ambicije matične korporacije u ovoj i idućoj godini. Posla im neće faliti. Sviđa mi se kako u izvješću piše da im je naglasak na profitabilnosti. Ono u Barceloni će također uroditi plodom, uvjeren sam. O tome ima i u onom njihovom časopisu Komunikacije.

Ne slažem se, kolega @Seeker, da će biti pravo čudo ako se kroz ovu godinu zadrži iznad 200. Previše se ta dobit gomila da bi to koketiralo s 200 i niže.

New Report

Close