ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 19:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,10
45.409
248
182,00
183,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tko nam ovdje brani cijenu? Ako se povuče odnosno mi ponovo nazad prema 1000. Samo neka stoji tu gdje je i neka brani koji god da je fond.

Pandemija COVID-19 uzrokuje globalni poremećaj u isporuci opreme i repromaterijala, ograničenje kretanja, odgode već planiranih investicijskih projekata kupaca te bitno reducira dosadašnje poslovne aktivnosti.

https://www.lider.media/lider-plus/klub-izvoznika/ericsson-nikola-tesla-hitro-reagirao-na-izvanredne-okolnosti-130720

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Pitao je neko o prijedlogu dividende. Rasprodaja zadnjih pola sata danas vjerovatno govori o tome. 😞

Tomcat, 27.03.2020. u 13:14

Da li još uvijek vrijedi ne plaćanje poreza na kapitalni dobit, ako imaš dionice više od 2 godine?

Da, vrijedi.

Nema onog tko ovog trenutka nema problema, ali ministar obrane uviđa da nije više bitna kupovina aviona, već je bitno osigurati internetsku vezu koja danas omogućuje djeci da se obrazuje, državnoj upravi da izdaje dokumente te ulagati u 5G mrežu. Sve operatere servisira upravo ova tvrtka, pa nije li ona za nas važnija od recimo INE ili Đure Đakovića. Za novonastalu situaciju mislim da će biti od iznimne važnosti u budućnosti.

Grabi ERNT na početni položaj. Zna se što vrijedi.

Jel netko naišao na ikakve vijesti o dividendi za ovu godinu?

Ukoliko biste mi mogli pomoći glede jedne stavke iz prošlog izvješća.

Namjeravam kupiti diojnicu ERNT. Čini se ok.

Samo me zanima odakle ovo povećanje obveza od 105 mil kn?

Bio bih vrlo zahvalan na pomoći…

kk91, 16.04.2020. u 13:11

Jel netko naišao na ikakve vijesti o dividendi za ovu godinu?

Dividensni prinos je oko 5%. Trebala bi 18. 6. Biti na računu. Krajem ovog mj bi trebalo da se očituju o visini.

troler, 16.04.2020. u 15:51

Ukoliko biste mi mogli pomoći glede jedne stavke iz prošlog izvješća.

Namjeravam kupiti diojnicu ERNT. Čini se ok.

Samo me zanima odakle ovo povećanje obveza od 105 mil kn?

Bio bih vrlo zahvalan na pomoći…

ERNT ima dobru perspektivu s obzirom na sve veću globalnu  potražnju za uslugama iz njihove branše. Najznačajnija je 5G koja se tek počinje uvoditi. Postoji već nekoliko ugovora a većina je i pred potpisom. Iako ova situacija ima učinka na poslovanje, zastoj u brzini djelovanja, nema otkazivanja ugovora i trajne štete. Po meni dionica u TOP 5 na ZSE.

U strahu od Korone primakle su mi dobre vijesti.

https://www.ericsson.hr/20200309-ugovori

Ima li netko objašnjenje zašto se u današnjem zelenilu ERNT crveni?

New Report

Close