Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,95 | 8.646 | 47 | 184,00 | 185,00 | 0,00% |
Kovačevićka se baš raspištoljila, samo da ne potegne pušku
točno 70, 38 +32, možda ide u mirovinu
šta se očekiva od dividende…po mojem 40 do 70 kn…šta ostali forumaši misle?
Bit cemo pametniji kad izađe izvjesce za cijelu godinu.
alt33: ne može im pomrsit račune–HT..A1.TELE2 sigurno i dalje radE s ERikson ..to je čista politika da lova ostaje u Europi….
Prodaje vlasnik skrbničkog računa, cijena ovisi dokle će on ići?
Ici ce dolje dok se ne rasproda, a dalje ako ce bude potraznje ce se cijena vratiti. Ernt.je dobra dionica i mislim da nema,razloga za brigu. Porast dobiti je poprilican, a tako ce biti sljedecih godina …
Ici ce dolje dok se ne rasproda, a dalje ako ce bude potraznje ce se cijena vratiti. Ernt.je dobra dionica i mislim da nema,razloga za brigu. Porast dobiti je poprilican, a tako ce biti sljedecih godina …
[/quote]
vlasnik računa ima cca 15000 kom dionica, ovim tempom prodaja može trajati pola godine
[/quote]
Ja se uopće ne brinem ali kritiziram kompaniju iz dobre namjere zato što smatram da mogu puno bolje,produktivnije i kvalitetnije raditi.
Što se tiče ovih muljaža sa skrbničkim računima…to nikoga ne bi trebalo brinuti osim vlasnike istih i naravno-državu.