Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,63 | 64.455 | 351 | 182,50 | 184,00 | 0,55% |
Tako sam ja razmišljao prošle godine i nije bilo baš veselo. Ove godine u 10 dana IN / OUT 100 kn po dionici u novčaniku 😃
23.3.2016
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. /15.636 (+1200)
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D./ 16.950 (+1341)
Nije teško pogoditi zašto se kupuju tolike količine. Divka više nego dobra a netreba zanemariti nešto što se zna ali i nezna(kako ko). Druga faza ugovora-znali se što se radi, zna li se koji je obim posla i koliko bi koštao? Zeko zna, zeko zna.
Ericsson Nikola Tesla potpisao je okvirni ugovor s armenskim operatorom Ucomom vezan uz izgradnju LTE mreže u Armeniji, a vrijednost prve faze tog ugovora premašuje 41 milijun kuna, objavili su u srijedu iz Ericssona Nikole Tesle.
Pa u pravu je čovjek. ZABA ima interes, i samom kupnjom je cijena otišla gore. Ne znam što je tu čudno. Gledam sada prodaju i kupnju i ne vidim rasta skoro vrijeme. Ovaj sa 170 kom je spustio dolje, a psiho barijera je sa 1103 probijena na niže. Ništa što svatko od nas nije mogao sam zaključiti, a pisanja su ovdje manje više subjektivna.
Pa u pravu je čovjek. ZABA ima interes, i samom kupnjom je cijena otišla gore. Ne znam što je tu čudno. Gledam sada prodaju i kupnju i ne vidim rasta skoro vrijeme. Ovaj sa 170 kom je spustio dolje, a psiho barijera je sa 1103 probijena na niže. Ništa što svatko od nas nije mogao sam zaključiti, a pisanja su ovdje manje više subjektivna.
Kolega, pa pratite i sami ponudu, potražnju te samu prodaju, pa možete i sami zaključiti da trenutno stanje jest baš kako sam i napisao. Isto tako sam i napisao nešto o subjektivnosti. Svatko je za sebe pametan, a ovo je ipak forum.
ERNT u novom indexu SEE Link-a
http://www.see-link.net/news/current-news/see-link-indices-launched/73
ERNT u novom indexu SEE Link-a
http://www.see-link.net/news/current-news/see-link-indices-launched/73
A to bi znacilo dalji raste..ili..pad 🙂
..sada zatišje..pa lagano klizi prema dolje. Mislim da opet ima zrnca kalkulacije i da ovaj puta poslije dana
“D” neće slijedit urušavanje..već naprotiv,držat će cijenu! Naravno moje mišljenje.!