ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 22:10
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,10
45.409
248
182,00
183,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mene jedino zanima tko je u 3 dana riješio 3 miliona kuna dionica po prosjeku 1030? Ovo ostalo me ne zanima.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Zašto nikome nije palo na pamet da kompanija ERNT vrijedi minimalno 1300kn po dionici bez obzira na dividendu ili rezerve kojih ima ili nema. Podcijenjena je abnormalno kao i mnoge kompanije u RH koje realno vrijede puno više i koje će doći na cijenu realne vrijednosti. Neki kupuju upravo to a ne trenutnu dividendu il sl. Nakon divke nemora uopće pasti za 100kn a pitanje je do koje će cijene doći do skupštine. Dakle ima puno zanimljivih razmišljanja i razloga za kupnju.

vaše subjektivno mišljenje..
ili ste vi možda pravna licencirana i akreditirana osoba za procjenu vrijednosti kompanija?!

http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/ERNT_stjecanje_otpustanje_2016__2332016152358.pdf

Mene jedino zanima tko je u 3 dana riješio 3 miliona kuna dionica po prosjeku 1030? Ovo ostalo me ne zanima.

prodavao je 10. PBZ D.D. /6.881
a kupuje 6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. /15.636 (+1200)

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Zašto je prodavao? Ide divka 100 kn po dionici a on se sjećam se nakeljio i nemilice prodaje, pa tko je tu lud? Evo upravo dotaklo 1120, dakle 100 kn više nego su ove bu*aletine prodavale… slučajnost ili ne ne znam ali ludilo u svakom slučaju. Ubili su okidač jer je već taj dan trebala bar na 1100.. iskreno mene su zahebali jer su me pokolebali. Prodao sam po 1055 prosjek.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Zašto je prodavao? Ide divka 100 kn po dionici a on se sjećam se nakeljio i nemilice prodaje, pa tko je tu lud? Evo upravo dotaklo 1120, dakle 100 kn više nego su ove bu*aletine prodavale… slučajnost ili ne ne znam ali ludilo u svakom slučaju. Ubili su okidač jer je već taj dan trebala bar na 1100.. iskreno mene su zahebali jer su me pokolebali. Prodao sam po 1055 prosjek.

gdje je objavljeno da ide dividenda?

Sasvim solidna dividenda, s obzirom na situaciju. Očekujem da će potegnuti do 1.100 kn

Za sada ostvareno, nadam se kako sam bio preskroman 😉

[/quote]

Na njihovim stranicama, a imaš i postove od prije par dana. U stvari je prijedlog dividende, ali se to obično prihvati.

Zašto nikome nije palo na pamet da kompanija ERNT vrijedi minimalno 1300kn po dionici bez obzira na dividendu ili rezerve kojih ima ili nema. Podcijenjena je abnormalno kao i mnoge kompanije u RH koje realno vrijede puno više i koje će doći na cijenu realne vrijednosti. Neki kupuju upravo to a ne trenutnu dividendu il sl. Nakon divke nemora uopće pasti za 100kn a pitanje je do koje će cijene doći do skupštine. Dakle ima puno zanimljivih razmišljanja i razloga za kupnju.
Upravo to, zajedno sa onim koji je stručno i licencirano procijenio vrijednost po dionici od 500kn. A i Vaša procjena je vjerovatno na tom tragu. Pozdrav

ili ste vi možda pravna licencirana i akreditirana osoba za procjenu vrijednosti kompanija?!

[/quote]

neće uvijek biti ovako.

[/quote]Upravo to, zajedno sa onim koji je stručno i licencirano procijenio vrijednost po dionici od 500kn. A i Vaša procjena je vjerovatno na tom tragu. Pozdrav

neće uvijek biti ovako.

[/quote]

Na njihovim stranicama, a imaš i postove od prije par dana. U stvari je prijedlog dividende, ali se to obično prihvati.
[/quote]

Da, sad vidim. Gledao sam stranice burze, ali nije bila zadnja vijest, pa sam previdio. Hvala!

OUT, divka uzeta prije divke. Vama sretno 😃

New Report

Close