ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 09:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
182,00
910
5
182,00
183,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kad je Ero zadnji put objavio neki posao?!

A kad je Kraš, HT, INGRA, Riz, Zvijezda, INA..itd itd.
Ja se ispričavam ali na nerazuman odgovor moj još nerazumljiviji komentar! 🙂

Dali ima opravdanosti tako malih transakcija za ERO!??

kolega, sam si dao odgovor na svoje pitanje. zato cijena i je tu gdje je

..kolega kao prvo nisam mislio samo na cijenu već obim trgovanja.
ERO je imao puno blistavih trenutaka u prošlosti, neću nabrajati ali
provjeri sam. Radi se o prošlosti te reagiranju tržišta na to (Crobex)
u kojem ima strašno i za ne vjerovati i u najmanju ruku čudnih događaja.
ERO objavi da je potpisao više milijunski ugovor ( u više navrata)
..i kaj?? ERO ide obavezno u crveno. Kad su se osim dobrih rezultata
ugovora hvalila i sama firma i njeno poslovanje te dobivala nagrade i kaj?? Ode ERO u crveno.
A u isto vrijeme ne i dionice (firme) u raspadu koje odu u ZELENO.
Da prostite ne treba biti lumen ili broker da bi mirisao paljevinu.
Dali to netko diktira i mulja kao u onom slavnom filmu o brokerima i muljanju.
Ne znam!
To sam htio podjeli sa vama.

činjenica jest da je ero prošao svoje zvjezdane trenutke. kroz izdašne divke izvučena je ogromna količina para gdje smo i mi mali omastili brk (ostalo za još jednu). prihodi se stabilizirali, dobit više-manje solidna. trgovina zamrla vjerovatno u očekivanju nekog novog signala, svojevrsni status quo se nastavlja do objave godišnjih. ukoliko ne bude nekih iznenađenja, vjerovatno i dalje jer ero nije trenutno zanimljiv očito nikome. a u takvoj situaciji sa malim ciframa možeš manipulirati po želji.

to je moje viđenje stvari.

Ocigledno se brani cijena samo je pitanje do kad?

Bolji dani ? Misliš kad se PBZ-ispuše? U godinu dana PBZ je prodao cc 30 000 dionica ili 1/3 svog portfelja

znači još 2 godine i vani su…

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Ocigledno se brani cijena samo je pitanje do kad?

Ja mislim do neke objave ERNT o nekom dobrom poslovanju!?
Jer do sada iz ERe niti glasa pa niti šapata.

Moje misljenje je da je iz ERNT-a trebalo izaci jos dok je cijena bila oko 1200 kn, jer je sve upucivalo na lose rezultate firme i nemogucnost da se odrzava ta cijena. Uspjesno poslovanje i novi ugovori su to sto su ERNT i digli na razine iznad 1500 kn a po svemu sudeci, su i spustili. Kako god, imajte na umu da i za visoku dividendu od oko 70-tak kn firma mora ozbiljno zagrepsti u novce koji joj se sve vise i vise smanjuju, te da ti novci nisu vise akumulirani visak sa kojim se lakocom odrzavao odnos cijene dionice i stabilnosti firme, vec je dividenda za firmu sve tezi uteg koji oni moraju isplatiti a da cijena dionice sve vise i vise pada. Ja sam oko 1250 kn izasao iz dionice u kojoj sam bio par godina, ali u toku sam i pratim zbivanja.

ja sam izašao nakon onih lijepih 320 kn divke, mislim na 1275 kn. za sada pratim i čekam, ali me zabrinjava kao što kolega idvi kaže, iz firme ništa, pa čak ni šapata.

ja zasad čekam.
Dokle čekaš? Nema više rasipanja, sumnjivo mi je da bi moglo potegnuti preko 1000 a ja nisam smanjio prosjek od 1000kn
[/quote]

gdje si kolega? kakva su očekivanja? ja i dalje čekam.

bruto dobit -1,3%
troškovi – 9,1%
operativna dobit +12,2%
neto dobit +4,6%

gutes

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

očekivano, stabilizirano poslovanje.

New Report

Close