Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 182,00 | 910 | 5 | 182,00 | 183,50 | 0,00% |
Kad je Ero zadnji put objavio neki posao?!
A kad je Kraš, HT, INGRA, Riz, Zvijezda, INA..itd itd.
Ja se ispričavam ali na nerazuman odgovor moj još nerazumljiviji komentar! 🙂
Dali ima opravdanosti tako malih transakcija za ERO!??
..kolega kao prvo nisam mislio samo na cijenu već obim trgovanja.
ERO je imao puno blistavih trenutaka u prošlosti, neću nabrajati ali
provjeri sam. Radi se o prošlosti te reagiranju tržišta na to (Crobex)
u kojem ima strašno i za ne vjerovati i u najmanju ruku čudnih događaja.
ERO objavi da je potpisao više milijunski ugovor ( u više navrata)
..i kaj?? ERO ide obavezno u crveno. Kad su se osim dobrih rezultata
ugovora hvalila i sama firma i njeno poslovanje te dobivala nagrade i kaj?? Ode ERO u crveno.
A u isto vrijeme ne i dionice (firme) u raspadu koje odu u ZELENO.
Da prostite ne treba biti lumen ili broker da bi mirisao paljevinu.
Dali to netko diktira i mulja kao u onom slavnom filmu o brokerima i muljanju.
Ne znam!
To sam htio podjeli sa vama.
činjenica jest da je ero prošao svoje zvjezdane trenutke. kroz izdašne divke izvučena je ogromna količina para gdje smo i mi mali omastili brk (ostalo za još jednu). prihodi se stabilizirali, dobit više-manje solidna. trgovina zamrla vjerovatno u očekivanju nekog novog signala, svojevrsni status quo se nastavlja do objave godišnjih. ukoliko ne bude nekih iznenađenja, vjerovatno i dalje jer ero nije trenutno zanimljiv očito nikome. a u takvoj situaciji sa malim ciframa možeš manipulirati po želji.
to je moje viđenje stvari.
Bolji dani ? Misliš kad se PBZ-ispuše? U godinu dana PBZ je prodao cc 30 000 dionica ili 1/3 svog portfelja
znači još 2 godine i vani su…
Ocigledno se brani cijena samo je pitanje do kad?
Ja mislim do neke objave ERNT o nekom dobrom poslovanju!?
Jer do sada iz ERe niti glasa pa niti šapata.
Moje misljenje je da je iz ERNT-a trebalo izaci jos dok je cijena bila oko 1200 kn, jer je sve upucivalo na lose rezultate firme i nemogucnost da se odrzava ta cijena. Uspjesno poslovanje i novi ugovori su to sto su ERNT i digli na razine iznad 1500 kn a po svemu sudeci, su i spustili. Kako god, imajte na umu da i za visoku dividendu od oko 70-tak kn firma mora ozbiljno zagrepsti u novce koji joj se sve vise i vise smanjuju, te da ti novci nisu vise akumulirani visak sa kojim se lakocom odrzavao odnos cijene dionice i stabilnosti firme, vec je dividenda za firmu sve tezi uteg koji oni moraju isplatiti a da cijena dionice sve vise i vise pada. Ja sam oko 1250 kn izasao iz dionice u kojoj sam bio par godina, ali u toku sam i pratim zbivanja.
ja sam izašao nakon onih lijepih 320 kn divke, mislim na 1275 kn. za sada pratim i čekam, ali me zabrinjava kao što kolega idvi kaže, iz firme ništa, pa čak ni šapata.