Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,10 | 45.409 | 248 | 182,00 | 183,50 | 0,00% |
Dobro ovo poteglo u 2,3 dana, evo već 1050. Ugovor s bosancima i nije velki baa. 😉
Nismo ne brini, ove godine očekujem minimalno 60 kn dividende što znači 6 % prinosa. Ne zaboravi da prije Skupštine bude 1200-1300 kn dionica!
Po 998 kn dvije ponude za kupnju pedesetak dionica, ali ne žele platiti 1014 kn.
Moj bi otac znao reći- tko ima 996 kn, ima i 1014 kn 🙂
Bože, sačuvaj nas kolektivne psihoze, nećemo valjda početi bacati papire kroz prozor, kao što je napravila ekipa u ADPL, u par dana srušili su vrijednost dionice za cca 15%, u par dana. Bilo ružno za gledati.
Ovo nije nagovor ni za – Sell, ni za – Hold, niti za Buy.
Posjedujem dionice ERNT i ne razmišljam o njima. U stvari ne govorim istinu, razmišljam o dokupu čim budem imao mogućnosti = sredstava
Ovo nije nikakav nagovor ali ljudi prodajte dok je vrijeme i čekajte bolje dane koji možda nikada neće doći. Vjerujte mi na riječi, time ćete očuvati duševni mir.
Ovo nije nikakav nagovor ali ljudi prodajte dok je vrijeme i čekajte bolje dane koji možda nikada neće doći. Vjerujte mi na riječi, time ćete očuvati duševni mir.
Bolji dani ? Misliš kad se PBZ-ispuše? U godinu dana PBZ je prodao cc 30 000 dionica ili 1/3 svog portfelja
,,zna li ko koliko bi otprilike trbala bit divedenda ove godine( s obzirom da su rezerve iz prošlih godina gotovo pa potrošena na prošle dividende..???)…
inverter
“sve manja i manja u skladu sa cijenom..ima ovo prostora 30-40% dole .ima vremena 2 Q ”
Ajde…majke ti objasni ovu svoju “stručnu” procjenu!?